Supersnabb

lägesuppdatering får det bli!

Kunde inte blogga igår, bamse-mega-migrän. Tack och godnatt på soffan med en kudde över huvudet. Tur att Barkis var här så Hasse hade nån hjälp med hundar och ungar (annars hade förstås någon annan ryckt in, men ändå). Men migränen kom inte förrän på eftermiddagen, så på förmiddagen var jag och Tuva iväg å simmade. Superhärligt förstås! Tuva var så glad att se Stina (sjukgymnasten) att hon inte visste till sig, hon ville bara leka med Stina. Mamsen fick hålla sig på sidan av!
Fick hämta Anton på väg hem från badet, han hade ramlat och slagit nacken mot ett hårt armstöd. Men det var nog mest stoltheten som fick sig en törn, för när jag kom för att hämta undrade han om man fick ångra sig och stanna kvar på fritids… Nä, det fick han inte för mig, jag tog med honom hem. Hemma var han alldeles som vanligt, inga svåra men av skadan alltså. =)

Barkis kom, barnen blev jätteglada. Jag fick migrän, trevlig värdinna verkligen… Idag har vi haft möte med en utredare från FK angående att vi sökt fler assistanstimmar för Tuva. Trevlig kvinna tycker jag, håller tummarna för att vi får det vi sökt!
Tuva har haft ont i magen å fått Klyx, men hon verkar fortfarande ha ont. Om det fortfarande är magen vet jag inte, det är lika drygt i alla fall. Om hon bara kunde tala om eller i alla fall peka mot det som gör ont! När jag frågar nu så svara hon ”blöja” så jag får anta att det fortfarande är magen. Gah, så frustrerande.
Nu gråter hon igen, jag måste gå.

Puss å kram i cyberrymden!

2 reaktion på “Supersnabb

 1. Mårrbrårr

  Attans, inge kul me magknip. Morbror kommer nästa helg så ska vi träna på att tala om vart ”Aj” är nånstans. Försöka precisera ”Ont i helgen” till något mer att ta på :-) Saknar er allihop å älskar er ännu mer. Kraaaaaaaam!!!

 2. Margareta

  Hej på er alla!
  Läser din blogg varje dag sen jag hörde om er då Britt-Louise gästade min syster i Lysekil. Jag och min syster är uppväxta i Långshyttan så när du skriver känner jag att jag får lite upplysningar därifrån.
  Jag måste säga att du är en hejare på att skriva.Bra i skrift och samtidigt mycket humoristisk. Men det kanske man måste vara för att orka. Ni är beundransvärda!
  Läser att du ibland har huvudvärk. I senaste nr. av Må Bra läste jag att natursalvan vit tigerbalsam kan hjälpa mot huvudvärk. Ta lite på fingret och massera in den i tinningarna på ett område av en femkronas storlek. Bara ett tips alltså.
  Sköt om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *