Zingo

Familjens älskade pälsboll! Zingo är en riktig livsnjutare som gärna ligger i vägen för övriga familjen. ”Någon snubblade på mig – alltså finns jag” är hans filosofi!
Bus och skoj på skogspromenaderna är det bästa som finns, åka bil är alldeles jättehemskt. Gäster är roligt! Alla som kliver innanför dörren får sig en rejäl uppvaktning och en välkomstgåva i form av en slumpvis vald pryl som ligger inom räckhåll. En vante, en sko eller varför inte en smaskig raggsocka?

zingo

Trots att han inte har någon vidare kroppskontroll och titt som tätt snudd på välter omkull familjemedlemmar i sin framfart gör han ändå skäl för uttrycket familjehund. Samtliga ”flockmedlemmar” får sitt! Med matte, husse och Anton kan man busa lite hejvilt men också få så mycket gos och mys man vill. Med Tuva fick man ta det lite lugnare, men ändå hålla sig i närheten. Den där lilla Lovisa ska man hålla sig väl med, för hon spiller när hon äter (inte sällan med flit, hunden är ju också hungrig) och vet i vilken låda hundgodiset ligger…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *