Tekniskt geni!

Mina damer och herrar, jag kan stolt berätta att bildgalleriet är uppdaterat med en herrans massa bilder!

Jag skäms för att jag inte uppdaterat det, men sanningen är den att jag är tekniskt helt blåst när det gäller såna saker. Hasse har visat mig, visat igen och visat en gång till. Men det har inte velat fastna i mitt lilla huvud hur man beter sig för att uppdatera galleriet. Förrän nu. Mitt i natten. Och man måste smida medan järnet är varmt, eller hur?

Tyvärr går inte mitt tekniska geni längre än till just uppdatering ännu, så alla bilder ligger i samma galleri. Jag tänkte att jag skulle göra lite snyggt och lägga bilderna i olika kategorier, men så långt har jag inte kommit än.

Prov på mitt tekniska geni såg även min son när det väl blev dags att lägga honom. Han fick somna i min säng, medan han skulle lyssna på saga. Eftersom Anton har en förmåga att repa sönder alla CD-skivor han kommer i kontakt med så har vi börjat lägga in hans sagor på USB-minnen istället. Dom blir inte repiga. Ikväll fick han låna Tuvas stereo så jag slapp kånka ner Antons till sovrummet. Jag pluggade in USB-minnet och…det kom musik. Avslappningsmusik. Ingen saga. Jag kliade mig i huvudet lite, sen antog jag att det var nåt fel på USB-pluggen, så jag gick och hämtade en annan. Funkade inte heller. Fortfarande mysmusik. Va fasen då!!! Provade att dra ur pluggen och sätta i den igen. Näe. Funka inte. Men vänta nu…det ligger ju en skiva i CD-spelaren, vad är det på den? Öppnade och kollade. Mysmusik. Varför spelar stereon CD-skivan och inte USB-minnet för? Jaha…titta där ja…en knapp. Där det står ”USB”. Man kanske måste tala om för den stackars stereon vart man vill att den ska läsa information ifrån… Kände mig så himla smart just då, när jag såg knappen…INTE!

Men allvarligt talat, nu är klockan halv två på natten. Nu måste jag knoppa, även om jag har fler bilder som jag vill ha ut i galleriet. Lägger väl in dem imorgon. Nu när jag knäckt hur man gör. Natti natti!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *