Restaurang Krogh!

Oj vilken fredagslyx! Jag och Anton tog en promenad med hundarna och kom hem till en färdiglagad middag! Hasse var kock idag, pannbiff med lök. Det kan låta lite simpelt för en fredagskväll, men då har ni inte smakat min makes pannbiff med lök! Det är något alldeles för sig, något man lätt kunde bjuda kungen själv på.
Anton (som är så kräsen med mat) åt som en häst, och tog om. Tuva smakade också och muttrade gillande, hela tre smakisar tog hon av potatis mosad i sås (även om den där tredje tuggan fastnade i halsen).

Natten till idag var min natt, så jag är inte så pigg så det stör får jag väl erkänna. Det är lustigt, hon börjar hosta vid samma tid varje natt, sådär runt två-tiden. Som om hon är förinställd. I övrigt finns inget lustigt över hostan… vi är mer än heligt less på den.
Fredag är det som sagt, och det betyder städning. Det är så skönt att städa på fredagen, för då kan man med gott samvete slappa hela helgen sen. Tuva har hjälpt till, och Idefix. Tuva försökte faktiskt städa, hon jobbade hårt med att kontrollera dammsugarslangen, medan Idefix mest sabbade. Han är lite närhetskrävande nu när han är konvalecent, så han ville vara vid mina ben hela tiden. Så när jag moppade golven gick han efter mig och gjorde små hundtassar överallt! Ja ja, det blev i alla fall rent.

Vi har slagit nåt slags rekord ikväll tror jag, middagen är uppäten, disken är avklarad, hundarna har varit ute på promenad och 1 av 2 barn är klart för sängen. Och klockan är bara halv åtta! Om en halvtimme ska vi kollektivslappa på soffan och kolla på Let’s Dance. Det tycker jag att just Du ska ta och göra också!

3 reaktion på “Restaurang Krogh!

  1. Faster Nilla

    Ja…Jo jag såg ju på Let´s dance och är fortfarande förundrad över hur den stelopererade tanten kunde blir kvar! Inte var det för att hon dansade bättre i alla fall, det får mig att undera vidare vad folk röstar efter… Att hon är snygg att se på? Näe… Hennes personlighet? Va? Näe… Jag fattar det inte… =) Men nu får vi ännu en vecka förundras över hur hon kan dansa en hel dans utan att röra på nacken en enda gång! =)

  2. Annie

    Hej! Jag håller med Faster Nilla, hur kan den stelbenta tanten vara kvar i Let´s dance! Vad duktig Tuva är! Kramar Annie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *