Alla Pappors egen dag!

Grattis till alla underbara pappor därute i cyberrymden! Idag är det eran dag vet ja!

Anton och Tuva har uppvaktat pappa Hasse med paket, han fick presentkort på en ryggmassage (ja, jag erkänner det var jag som köpte det, men det är ändå från barnen). Vi har uppvaktat svärfar också, svärmor bjöd på tacos och en härlig cheesecake till efterrätt. I hans paket låg en ask mörk choklad och en slips. Men inte vilken slips som helst! Det var en slips signerad av Tilde, till Gunnar. Han knöt slipsen om sin polokrage och gick omkring med den hela kvällen. Och så har jag skickat ett paket till min pappa också förstås! Fast utan slips, han fick två trisslotter istället för det kan bli en väldig massa slipsar om man har tur när man skrapar!

I förmiddags var vi på TV! Ja, i några sekunder alltså. Det var en liten ”teaser” inför nästa söndag. Tack snälla Tilde för den fina påannonseringen! Mamma och jag satt här i soffan med tårar i ögonen!
Mamma har varit här i helgen, Tuva och Anton blev så glada (ja, jag och Hasse blev också glada förstås)! Tuva har ju gått här i flera dagar och sagt:
– Längtar. Mommo!

Och så kom ju mormor! Hon fick förstärkning igår kväll av farmor och farfar, för Hasse och jag skulle på 60-årskalas. Det var jätteroligt, fast det tog ett litet tag för mig att slappna av alldeles. Jag började till och med plocka med disken på kalaset (jag är ganska dålig på att ”göra ingenting”)!
Oh, det var så härlig underhållning. Lurbo Stompers kom och showade, helt otroligt rolig barbershop-grupp på fyra man. Jag skrattade så jag kved när dom drog av sina roliga visor. Höjdpunkten var när dom framförde Tom Jones gamla hit ”Sexbomb”. Tjuren ifrån Lurbo svängde loss i sin slitna hatt och lite illasittande kostym!
Tack för en kanontrevlig kväll Ulla (födelsedagsbarnet)!

Nu måste jag gå och trösta min sorgsne son som sitter och bölar som en gris här bredvid mig för att mormor har åkt hem. Han är så ledsen så bröstet hoppar på honom när han berättar om allt han saknar som dom gjorde den här helgen! Skulle tro att det är lite trötthet som spelar in också, även om han själv hävdar att han inte är det allra minsta trött, bara sorgsen. Lille filosofgubben min!

3 reaktion på “Alla Pappors egen dag!

 1. åsa

  Håller med dig om att Lurbo Stompers är jättebra!
  Ska till Dalasalen på julbord/show med dem i december och jag riktigt längtar../Ha dé!

 2. Irene Ek

  Jag har ”umgåtts” med dig Ida och din familj hela helgen jag,,TACK Ida för att du kom med din FANTASTISKA bok i fredags,,sorg, glädje, förundran och en massa massa kärlek,,,,,,har jag upplevt under resan tillsammans med er. Nu är din bok påväg till min älskade dotter Sofie,,hon ville absolut läsa den innan ”vi ses på söndag”. Hoppas du förlåter mig för att jag ” lånade ut dig ”??
  En liten baksida hade dock boken,,min familj saknade min närvaro och varm mat på bordet,, men jag lyckades i alla fall få till en liten god tårta, som plåster på såren till ”far” igår,,,så jag tror att allt är glömt o förlåtet nu.
  Tack ännu en gång för din underbara skrivarkonst och att du orkat dela med dig av den till oss andra…Vi hörs o ses! Kramisar Irene

 3. Ulla i Granngården

  Det var kul att ni trivdes på festen
  det var jättekul att du kunde va med
  jag tackar er jättemycket .

  Tack Laila för att du kunde komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *