Glad Påsk vet ja!

Idag börjar påsken hörni! Fram med kvastarna, putsa kaffepannan och kamma katten, för ikväll bär det av mot Blåkulla!

Jag har putsat och fejat som tusan, men tyvärr har jag inte hunnit till kvasten än. Jag vårstädar. Eller årsstädar, är nog ett bättre ord för det är inte alltid som lusten och tiden infinner sig på våren. Det kan lika gärna vara mitt i sommaren eller på hösten. Eller till jul, för den delen. Stolt som en tupp är jag som har klarat av det allra värsta redan: tvättstugan och köket. Skinande rent och dammfritt! Jag har samlat ordentligt med vuxenpoäng också, för igår både putsade jag fönster, sydde upp och satte dit nya, fräscha sommargardiner. Och jag svor inte ens 10 gånger medan jag sydde! Jag tror jag börjar bli kompis med svärmors gamla Husqvarna 2000! Den ser ut att vara äldre än jag, men den tickar och går. För det mesta. Men nu får årsstädningen vänta lite, här ska firas påsk!
Fick världens sötaste påskgrupp av svärmor häromdagen förresten:

Glad Påsk på er!!

En reaktion på “Glad Påsk vet ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *