Livstecken från Långsta!

Vi lever! Förlåt, jag har inte bloggat på ett tag nu. Här kommer en kort uppdatering: Vi har varit ute och åkt, hälsat på Hasses kusin i Västerås. Jättemysigt! Lämnade datorn hemma, tog semester. Behövligt. Tuva har en infektion. Kräkpåsar, vaknätter. Apdrygt. Min lill-kusin är här i helgen (som för övrigt inte alls är så liten längre, vuxna karln). Alltid lika kul att ha dem här (han och sambon). Klockan är halv tolv. Måste försöka sova lite mellan Tuvas hostattacker. Får skriva mer imorgon. Puss å kram hela dan!

En reaktion på “Livstecken från Långsta!

  1. Solveig

    Roligt att läsa om era upptåg i Långsta, har själv varit i Stjärnsund många gånger, där är så vackert. Jag gjorde alltid utflyckter med min pappa när han blev äldre och jag var upp och hälsade på.
    Sommarhälsningar till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *