Aha…

Nu vet jag vad som gnavde vår lilla Fjäril hela natten. Feber och hosta som låg och grodde. Allt var lugnt tills klockan 06.30, då hon äntligen somnade och jag kunde bära in henne till sängen. Då kom hostan, den skrällande, slemmiga, förbannade skit-hostan. Klockan tre fick den sällskap av den fördömda febern. Tuva lyckades sova i två timmar, sen vaknade hon igen.

Så just nu ligger en liten tösabit bredvid mig som mest liknar en dåligt vattnad tulpan. Blek och slokig. Fast om man frågar hur hon mår så är svaret förstås ”bra”. Det är det alltid. Skruttfia.
Envisa infektioner är inget nytt, men glädjen över London-resan börjar grusas av grubbel och oro. Jag vet så klart att mamma, pappa och Linda klarar biffen. Men gör jag det? Suck.

3 reaktion på “Aha…

 1. Annelie

  Lilla fjäril jag önskar din förbaskade hosta och feber försvinner för gott. Att du får vara iffred för alla infektioner.
  Krya på dig Tuva.

  kram Annelie

 2. mormor

  Ta snuva och hosta med dig och släng i Themsen!Du klarar det.Du har klarat mycket mer.Älskar er alla! Hörs ikväll.

 3. Irene

  feber slem o hosta-virus ..!!GÅ IVÄG !! .. för jag önskar så högt att Ida o Hans kan åka på sin välbehövliga efterlängtade och välförtjänta minisemster.. så snälla ”virus” ta lite semster du också.. det kan du också behöva så som du legat i och arbetat dig runt i familjen Kroghs liv den senaste tiden.. ingen har ju bett dig stanna så varför flyttar du inte bara vidare..du behöver inte komma o hälsa på alls mer heller ..för egentligen är du inte alls välkommen..så lämna nu den Krogh-ska familjen flytta vidare eller bara ”gå o dö”.. du är inget annat än en jädrans ”parasit”..
  ICKE ÖNSKVÄRD !!
  Styrke-kram till lilla Tuva och övriga familjen med från Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *