Mot London!

Klockan är halv fem på morgonen. Jag gick på mitt ”skift” för en timme sedan, Hasse och jag delade på natten. För det är fortfarande vaknätter. Jag tycker att Tuva är liiite, liite bättre. Hon slumrar längre mellan hostattackerna inatt och hon orkade faktiskt sitta i Humlan i en halvtimme igår.

Anton sover tungt, antagligen för att han grät en del innan han somnade. Hans lilla ögonsten är också sjuk, Arizona. Vi upptäckte det när Anton tog ut henne för lite kvällsgos, hon har öppna sår på bakbenen, det fanns torkat blod i hennes nya hjul. Vad tusan, måste all skit hopa sig dagarna innan vi ska åka på semester?
Antagligen har hon skadat sig på sitt nya hjul. Vi undersökte det noga och hittade flera vassa ställen hon kan ha skadat sig på. Lilla stackare. Men hon är pigg, pilar runt som vanligt i buren, klättrar och har sig. Vi satte in hennes gamla plasthjul istället och hon började genast springa. Så hon verkar inte ha ont eller vara besvärad. Linda har erbjudit sig att hjälpa Anton att hålla koll på såren och hjälpa honom tvätta dem och det skulle behövas, men just nu ser de torra och fina ut.

Nu blir det tyst ett par dagar här i bloggen då, men ni vet ju varför. Fyra dagar av ”skämma-bort-mig-själv-tid”! Puss och kram hela dan!

En reaktion på “Mot London!

  1. Malin K N

    hoppas ni har det jätte bra. om du vill köpa tyger och billiga saker så sätt er på den ljusblå linjen norrut till sista hållplatsen där kan det fyndas. Walthamstow (stavas??) ja annars finns det nog affärer där ni är också. Hoppas du/ni kan njuta och att den dumma förkylningen håller sig borta, så bina barn får njuta av att ha mormor och morfar hos sig.
    Jätte kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *