Nr: III

Jahapp, renoveringsrapport nummer tre då, med före- och efterbilder. Taket är målat och täcktapeterna sitter på plats! Tack gode Vem som Helst för EasyCover tapeter! Fullkomligt genialiskt påfund, jag är övertygad om att de uppfanns av en kvinna. Det trodde förresten säljaren på färgaffären också (en manlig säljare), det verkade så kvinnligt logisk att uppfinna nåt som tog bort det tristaste med tapetsering (spackel och slipning).

Apmycket snö har trillat över oss här i Dalarna! Igår var där ett så vintrigt täcke med snö över hela Långshyttan, plogbilarna jobbade för att hinna röja alla vägar och gångbanor. Varenda kotte var ute och skottade sina uppfarter och ungarna lekte i snön. Sen började det snöa igår kväll och måste ha snöat hela natten för när jag vaknade imorse kunde man inte se ett spår av det vi skottat så fint dagen innan. Snödjupet på gräsmattorna går nu upp över knäna, här snackar vi vintrig vinter! Hoppas att mycket får ligga kvar till sportlovet som är två veckor bort, så alla lediga barn kan roa sig med pulkor och skidor. Men det behöver ju verkligen inte komma mera snö nu, det räcker och blir över. Just nu har det börjat snöa igen, stora vita mjuka flingor singlar ner mot marken. Attans. Det blir till att skotta imorgon också.

6 reaktion på “Nr: III

 1. Irene Ek

  Jag är ledsen Ida men Easy Cover har framarbetats av ett par tre män på Duro fabriken i Valbo/Gävle, vi umgås med en av dem så det är därför jag vet det.
  Men säkert är det nån av deras fruar som kommit på och gett dem iden till att jobba fram produkten…det skall jag förresten kolla upp..hihi.
  Vi var pilot-användare till denna underbara produkt när vi flyttade till huset i Hofors, man höll på att ta fram en ultimat cover vid det tillfället..
  men kliar gör den, den innehåller ju glasfiber, så lång ärm och långbyxor är att föredra,när den skall upp på väggen.
  Med risk för att få reklamintäkter på Easy Cover,kan jag berätta att huset vi bor i nu nästan till 100% har detta på väggarna…och som du redan sagt…
  det bästa man kommit på när det gäller väggrenovering…
  lycka till med den fortsatta renoveringen,
  jag kommer och inspekterar när ni är färdiga…kram Irene

 2. Kristina Svedberg

  Jo, jo, här i Umeå har det också kommit hejdlöst mycket snö. Man behöver inte besöka nåt gym, det är bara att gå ut och skotta…..Så här snart i mitten av februari så tror jag nog att jag tycker ”det räcker nu!!!!!”. Å vad fint ni gör det därhemma man blir lite avundsjuk, kanske måste dra igång nåt projekt. Ha det så bra!!

 3. Solveig

  Det ser jättefint ut, håller med ang tapeterna, en mycket bra uppfinning. Jag avundas snön, vi har inte haft så mycket av den varan här på västkusten detta år, tur att vi var upp en sväng till Långsta vid trettonhelgen.

 4. Moster A

  Hej, vilken fart det är på gubben i huset! Hasse, står du och poserar efter välförtjänt arbete eller pratar du bara i mobilen? Vi är imponerade i Skinnsberg, tro mig.
  Moster Agneta

 5. Leffe

  Vråltjusigt! Har Ni nån timma över kan jag behöva lite nya tapeter nytt golv i hall å kök. Men….. Inte kul med sjuka ”kottar” när man har kommit igång med stora jobb, så jag hoppas att det är snabbt övergående. På tal om snö så har vi fått ganska mycket här också. I förrgår satt jag fast i en plogvall när jag skulle flytta bilen från parkeringen så plogen skulle komma fram å den stackars plog-chaffisen fick hoppa ur å skotta loss mej för hand. Så kan det gå när man försöker vara bussig å hjälpa till. Funderar på om man ska flytta till Edinburgh, för där bor över en halv million och nästan alla skottar.
  Puss å kram från Leffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *