Yr i bollarna

Nej, jag har inte skrivit fel. Bollarna i plural ska det vara. Och det handlar om Zingo, stackarn.
Återigen har det börjat dofta löptik här i byn och Zingo vet inte vart han ska göra av sig själv. Han är alldeles yr i bollarna, skulle man kunna säga. Ute på promenad tar vi oss inte mer än fem meter förrän hans nos fastnar i nån liten doftfläck från vilken Hin Håle själv skulle ha viss möda med att förflytta min dryga 30 kilo tunga hund. Suck.
Det är som om hans hjärna blir kvar på dörrmattan när vi går ut genom dörren. Eller näe, om det vore så väl så skulle han ju bli någorlunda vettig när vi kommer in igen. Men icke.
Inomhus roar han sig med att förfölja Tuva och lite diskret sjunga för henne och ta varje chans till att ge henne en puss, eftersom hon inte kan värja sig. Hon sitter stel, stilla och försöker hålla huvudet så långt bakåt det bara går för att hunden inte ska komma åt hennes ansikte och mumlar ”Uäh, ättligt!”.

Vet ni vad jag gjorde i helgen, apropå nåt helt annat? Jag tog helt sonika ledigt i 25 timmar! Tog tåget ner till Enköping där mamma mötte upp mig för vår årliga tjejkväll: Ladies Night!!
Jag tror det är 3:e året vi går dit, och det är liksom något heligt. En kväll då vi varken är mamma, dotter eller maka. Vi är bara två tjejer som går ut och har sjukt roligt tillsammans! Maten var supergod, vinet superbt och showen var fenomenal. Helt klart bäst hittills! Det enda negativa som finns att säga om årets upplaga av Ladies Night var väl att det var fasligt tunt med sponsorer på förminglet. Förra året var det alldeles knökat i lokalen och för att hinna se vad alla sponsorer erbjöd och prova på alla roliga aktiviteter var man tvungen att gå ut även i pausen! I år gick man igenom den delen på ungefär 10 minuter, om man gick väääldigt långsamt.
Morgonen efter mådde jag som jag förtjänade, men det var det tametusan värt! Jag fick ju dra mig hur länge jag ville i sängen och när jag väl steg upp blev jag bortskämd och ompysslad av mamma och pappa. Gulle er!

Tack mamma, för en helt underbar minisemester, det var kanon! Och tack pappsen, för att du ställde upp och skjutsade två fnittriga kvinns till och från showen. Älskar er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *