Vid spisen

Nu har jag rensat alla fördömda lingon, och all den förbaskade svampen, förvällt och kokat sylt. Nu vill jag inte se ett enda lingon och inte en enda trattkantarell på …. minst två dagar. Sen så, kan jag nog tänka mig att göra om hela proceduren igen. =)

Här kommer helgen i bilder!

tofs

Tuva har äntligen låtit mamma sätta upp hennes hår! Egentligen var det Raie som fick göra det först, då kom Tuva på att det här med håruppsättning kanske inte var så himla farligt, så mamma fick göra det igen i lördags. Så stor hon blev på en gång!

brandman

Anton brukar sällan leka med Tuva, men imorse lekte de så det stod härliga till. Anton klämde på Tuva och sig själv hjälmarna som de fick av brandmännen igår sen for de omkring härhemma och släckte bränder! Anton tjöt som en siren medan han körde Tuva i full fart, lillasyster njöt så hon visste inte till sig. Självklart lyckades jag ta kort just när hon blinkade, så det ser ut som om den ene brandmannen sitter och sover…

jobb

Och här har vi vad jag har roat mig med i helgen. Det luktade ljuvligt i köket när jag förvällde svamparna och kokade sylt på bären!

En reaktion på “Vid spisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *