Vårrus!

Hej och hå, nu har jag varit på Vårruset!

Det var himla kul även om jag inte kunde springa. Oj, vad det spratt i benen efter att få jogga men jag var duktig och lade band på mig själv. Först bli frisk, sen jogga. Annars får förkylningen grepp ordentligt och så hamnar joggingen på hyllan i flera veckor framöver!

Vi var fem glada brudar som styrde kosan emot Gävle. Tur var väl det, att vi var glada alltså. För resan tog tametusan 2 timmar! Betänk då att det tar ca 45 minuter att åka till Valbo. Det var vägarbete och bauta-kö på vägen till Hofors! När vi väl tagit oss ur den kön fastnade vi i nästa kö på väg in i Gävle, det var totalt kaos. Men fram kom vi. Det tvivlade vi också på en stund, för mellan Hofors och Sandviken dundrade det till flera gånger under bilen, sen kom där nåt och flög ut bakom oss. Nåt ganska stort, grått. Vi vet inte om det kom från bilen eller om det var nåt vi körde på, men bilen gick i alla fall både till Gävle och hem så var det från bilen så var det inget vitalt i alla fall. =)

Anna, vår chaufför, vann på sitt startnummer i pristävlingen. En resa med hotell och middag å startavgift för Tjejmilen, grattis Anna! Jag är nästan inge avundsjuk alls! Nästan alltså… om träningen går bra i sommar så siktar jag faktiskt på att springa Tjejmilen i augusti. Det vore hur kul som helst! Fast utan hotell då. Tror inte jag skulle klara att sova borta utan ungarna…jag är allt en riktig hönsmamma.

Barnen hade varit snälla med pappan medan jag var borta, farfar kom och hjälpte till också. Men Tuvisen har varit så trött, så trött idag. Inte sov-trött utan matt i kroppen. Hon har knappt orkat sitta i vagnen ens, och absolut inte i Humlan. Glad är hon förstås ändå, och hon sov ganska hyffsat natten till idag. Hoppas på en ännu lugnare natt helt utan slem-kräkor inatt.

Vi får fortsätta krya på oss imorgon, så vi är pigga till helgen i alla fall. Då kommer ju mormor, och Hasse å jag ska ge oss ut på en monsterlång ridtur. Längtar!

2 reaktion på “Vårrus!

  1. towe

    Vad kul att du fick komma iväg! Är både avundsjuk och beundrad över din kondition. För att inte tala om att du har en man som gillar att rida. Jag har lite att jobba på här hemma… Synd att Tuva var sjuk och trött igår för et var så mysigt att rida inomhus medan regnet vräkte ner på taket. Krya på er helt och hållet nu till helgen!

  2. Hanna Larsson

    Hej familjen Krogh, Hasse och jag pratades vid förra helgen efter mycket länge. Vilken fin sida ni har här! Det är så starkt av er att dela med er av allt. Det inledande citatet är ju jättebra! Det är så lätt att ta livet för givet, det är så lätt att önska sig mer, att se vad man inte har istället för vad man faktiskt har. Som jag sa till Hasse när vi pratades vid så är vi många som tänker på er och önskar er all välgång och styrka i det ni går igenom. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *