Trumvirvel, tack!!

Mina damer och herrar…trumvirvel…nu är boken på tryckeriet!

Därifrån och hit

Jag har en fruktansvärd huvudvärk, så det blir inget långt inlägg idag. Vi tar det i korta drag:

12/8 kl.23:45 Går och lägger mig efter sista medicineringen

13/8 kl.03:05 Vaknar. Migrän. Aj.

Sover dåligt, skallen värker.

kl. 05:45 Anton vaknar och vill att jag ska ligga lite i hans säng. Skallen värker fortfarande.

kl. 07:30 Har just lyckats somna trots skallebangen, då Anton blir hungrig och vill ha frukost. Pronto!

kl. 07:45 Vaknar Tuva och vill ha frukost. (I knappen). Huvudet värker inte längre, men jag är trött.

Tänker hela dagen att jag ska gå och lägga mig. Ska bara dammsuga först. Och gå ut med hunden, frisk luft är ju alltid skönt. Sen kom det främmande. Men dom stannar nog inte så länge. Joho, det gjorde dom visst det. Guuud va trött jag är. Och osocial, när jag är trött. Till slut åker dom i alla fall. Tuva är också trött, vi lägger oss lite på soffan vet ja. Oj, klockan är redan 17.00, då ska ju inte Tuva sova. Måste aktivera oss så vi håller oss vakna. Ut och cykla lite med Tuvas cykel. Äta middag. Puh, en timma kvar tills ungarna ska lägga sig. Hur fördriver man en timma? Städar tvättstugan! Får meddelande om att min bok är på tryckeriet, då kan man ju inte sova hur trött man än är, blir ju jätteglad! Nu ligger barnen i sina sängar, Hasse kan ta sista mat/medicinpasset så jag kan sova. Men kan jag sova? Nähä då!! Till på köpet så gör huvudet ont igen, men inte av migrän. Nu har jag ont i skallen för att jag är så jäkla trött plus att jag blev uppjagad för boken. Suck.

Boken beräknas komma varm ur pressarna 25/8, det ni. Lönedag, ni har ingen som helst ursäkt att inte rusa ut och köpa den!!

Aj…huvvet. Måste lägga mig ner. Tjipp!

3 reaktion på “Trumvirvel, tack!!

 1. Kristin

  Stackars stumpan…hoppas du får lite välbehövlig sömn nu då…Det kanske var den där Aquatinin du vet…den där som råttorna troligen hade pinkat i…inte bra för skallen…hehehe Du…Jag har en beställning på 4 böcker från Stugknutis i Borlänge!! Bra va?? Dom nappade direkt!! Skoj…åhhh vad jag längtar…. Puss o kram från Ornäs

 2. mamma

  ÅHHHHH! så roligt med boken,vilket vackert omslag.synd att jag inte är nära när den kommer ut.Ty det fordrar champagne..Längtar efter morgondagen när jag får krama o pussa på er alla.Hoppas att du mår bra nu och har fått vila dig. Det blir stora påslag i kroppen efter stora nyheter. Älskar er

 3. Malin K N

  Hej Ida

  jag hittade hit efter att läst inne på vi föräldrar…. Jag hoppas att jag kan hitta boken här i Gävle också. Det var jätte länge sedan vi hördes av men jag har inte glömt bort er. Jag har själv perioder när jag hinner med datorn men jag har laggt in er sida som favorit så ja har kolla in iband.Jag har nyss börjat jobba på särskolan och tyckar att det är väldigt intressant. Amir följer sin helt unika kurva som inte finns i någon bok men frammåt går det : ) (ja ibland lite bakåt också men man måste ju kolla om backen fungerar ibland )
  Ja jag ville bara skicka en hälsning till er alla och om ni skulle vilja åka lite längre än till köpis så är ni välkommna att hälsa på.
  Många kramar från din ”gamla” högskole kompis Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *