Trött premiärbloggande pappa!

Hej på er alla!

Kanske är dags att pappan i familjen skriver ett blogginlägg också =)

Sitter uppe med vår lilla fjärlil och klockan är nu 00:44. Hon har precis somnat, och vaknat igen och nu ligger hon här och plirar på mig med svullna ögon.  Men det spelar ingen roll hur sjuk hon än är, om man frågar hur det är med henne klämmer hon fram ett rossligt ”braaa” och så får man ett solskensleende som kan smälta en gråsten. Det är väl det som får en att orka sitta uppe hela natten. Hon har i allafall varit mycket piggare under dagen som gått och vi får hoppas att hon får klara sig från feber i morgon.

Det är ju tur att det finns TV, när man ska hålla sig vaken på nätterna och Jag får väl passa på att skicka en massa gratulationer till vårt grannland Norge som vunnit ESC2009, Det var ju inte direkt otippat. Men grattis ändå.

Ida gick och lade sig tidigt idag. (Det va du väl värd min älskade hustru). Hon hade som nämnts i det förra inlägget en jobbig natt med Tuva i går natt, och inte fått så mycket sömn idag på dagen. Just nu ligger i allafall Ida och skrattar i sömnen. Önskar att jag visste vad hon skrattar åt. =) Måste vara nånting tokroligt.

Nu ska jag ta och bädda ner mig bredvid Tuvan på soffan och glo på en film som jag sett flera gånger tidigare… Men det är ju bara sånt de visar på nätterna så det är ingenting att göra nåt åt.

Natti natti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *