Tio dagar av skrivtorka

Jösses nu har det nästan gått tio dar sen jag bloggade sist. Bloggtorka. Det är inte det att vi inte har haft nåt för oss, jag får bara inte fingrarna att flyga sådär över tangentbordet som de brukar när jag är inspirerad.
Frågade Zingo om han hade några förslag på bloggämnen…men han hade inget att tillägga.

2 reaktion på “Tio dagar av skrivtorka

  1. Irene säger...

    Snyggo..borde han heta..fast det tyckte inte mina odjur sist du gick förbi..fniss..du skall veta att stackars Harry fick också sin beskärda del.. han stod lugn o trygg vid vagnen o vaktade lilla Johanna, då for ”gammel-krokodilen” på honom bakifrån o tog ett grepp i svansen ..sicken fegis..vad är det man säger..sådan matte sådan hund..men i det här fallet stämmer det inte alls..för inte heller lägger jag mig på rygg så fort nån kommer på besök som lille goa Junior gör..Tack för mig o ha en go helg // Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *