Slutkalasat

Puh, nu är alla födelsedagar avklarade för ett tag. Jo, mamma fyller ju år på tisdag förstås, men hon är i Spanien så det blir inget firande då. Min mage tycker att jag har ätit tårta så det räcker för ett helt årtionde. Tror jag ska käka morötter och sallad i en hel vecka nu, för att liksom komma i fas igen. Raap!

Men just nu är jag sååå nöjd med mig själv! Jag har gjort en matlista…för hela månaden! Och en nota, så jag kan åka och månadshandla. Det ligger lite jobb bakom, men det är så himla värt det i slutändan! Det är så skönt att veta vad vi ska käka varje dag, och veta att alla grejor finns hemma. Nu är det bara själva inköpet kvar, det är som ett maratonpass bara det!

Kalas var det ja, vi hade kalas igår. Hela dagen, kändes det som. Men trevligt var det, förstås. Hasse och Tuva gick presenter och uppvaktning så det stod härliga till. Tuva fick så mycket kläder så hon blev alldeles till sig, men fasters presenter brädade ändå allt! Glittrande armband, hårspännen och diadem med Hello Kitty, hårborste med Ariel och sist, men absolut inte minst, en hårfön (för barn såklart!). Åh, Tuva satt och fönade sig hela eftermiddagen. Håret, öronen, kinderna, lite i munnen, tröjan, alla som satt inom räckhåll fick sig också en liten fönbehandling. Ni skulle ha sett henne när Bosse ( vän till familjen) satte sig bredvid Tuva och borstade hennes hår medans hon fönade det. Ååh, hon var i sjunde himlen. Sen stod håret åt alla håll, men oj vad lycklig hon var!!
Anton gick inte lottlös ur det hela, trots att han inte fyllde år. Först fick han ju Ben10-klockan av mormor när vi firade Tuva där, sen fick han en Ben10-figur av farmor när hon uppvaktade Tuva, och när faster uppvaktade lillasyster fick storebror en prenumeration på Spiderman Kidz (jättehäftig tidning som Anton gillar skarpt).

Vet ni då? Nu är det bra nära…om två dagar är boken färdigtryckt. Huga, va spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *