Semester!!

Ah, här sitter man fräsch som en nyponros efter en god natts sömn på hotellet. Vi är på semester!! Åh, det är så himla underbart avkopplande. Någon annan diskar när vi ätit, någon annan bäddar sängen åt oss, någon annan dammsuger och städer. Super!
Vi kom ner vi två-tiden igår till en regnigt Eskilstuna. Sen gjorde vi minsta möjliga hela dagen, största ansträngningen var väl att vi gick till McDonalds och käkade lunch. Först skulle vi bara peta i Anton en hamburgare, men när vi packade ut oss ur bilen frästa jag tydligen som en drake (det märkte jag ju inte själv) så Hasse konstaterade att vi nog ska peta i mamman lite mat också. Det är så pinsamt märkbart när mitt blodsocker blir lite svajigt. Jag blir så himla irriterad och sur, sen blir jag skakig som ett asplöv. Hur tusan beter sig folk som svälter sig själva eller går på diet? Går dom bara omkring och skakar å spottar och fräser dagarna i ända?
Nåväl, en McFeast senare var jag fromm som ett lamm igen! Vi knatade till hotellet och bara slappade. Anton och Isak sprang mellan vårt och Kristin å Patricks rum och spelade Nintendo DS, ett skönt bad i hotellets jacuzzi hanns med (jag och Tuva får testa ikväll, det var lite överbefolkat där igår) sen fyllde vi magarna igen på k vällen med hotellets ”lättare kvällsbuffé” som ingår i priset. Lättare? Färskt bröd, miljaders olika sallader, sill, ris, potatis, kycklinggryta. Vi blev ju proppmätta! Nu ska vi stax ner och avnjuta frukosten som är helt ekologisk, sen styr vi kosan mot Eskilstuna-parken. Håller tummarna för att vädret håller sig i schack, just nu är det molnigt men uppehåll och gatorna har börjat torka upp efter gårdagens skyfall.
Barnen sov som små grisar inatt, när de väl somnade. Ja, Anton var inte svårsövd utan somnade som en klubbad säl när han lagt sig på kudden. Men Tuva kunde inte riktigt komma till ro efter alla intryck och ett helt nytt sovrum att sova i så hon höll sig vaken till midnatt.

Ska försöka komma med en rapport om dagens äventyr ikväll, nu ska jag kila ner och ge Kristin en grattis-kram på födelsedagen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *