Potte. Hia.

Japp, dom är här hos oss. Potte och Hia. Eller Tobbe och Sofia. Eller världens bästa storebror och världens bästa tös. Kärt barn har många namn! Tuva är alldeles lyrisk, hon älskar Sofia och morbror med för den delen.

Vi gör sånt som man gör på semestern. Slappar. Badar. Slappar. Badar. Grillar. Ah, jag älskar sommaren! Vände just bladet i vår familje-almanacka så att juli kom fram och där är snudd på helt tomt! Ett endaste litet läkarbesök på hela månaden, det är det enda som är planerat överhuvudtaget. Wunderbar!!

Det har gått bra med Zingo i alle fall, han fortsatte att pigga på sig och vi behövde inte åka in till veterinären. Antagligen fick han en smäll mot blåsan när han trillade av bryggan i förrgår och fick blod i kisset av den anledningen. Nu är han då pigg som en mört och passar på att busa med Idefix på baksidan innan det blir för varmt för att vistas där.
Fast det är lite för varmt för att sitta vid datorn. Och lite för soligt. Vad gör jag här egentligen? Ut i solen ska jag!

En reaktion på “Potte. Hia.

  1. Leffe

    Åh, vá avis jag blir när du säger -”gå ut i solen”. Själv har jag jeans, långärmat å keps p.gr.av medicinerna så nu har jag afro-händer å hals medan resten ser ut som om kroppen kommer från Vitön. Förresten, har du kollat Zingo. Han kanske ÄR en mört. Kul att ”semestern” är skön (än så länge) för det behöver ni för att orka igenom alla vak-nätter.
    Fick brev från Landstinget i dag där dom sa att jag har stått i kö tillräckligt för att boka tid på Ersa i Sthlm och åtgärda ljumskbrocket. Men, det är väl kö där åxå, så jag tror det blir att vänta hemma på behandling.
    Känns det bra å orken finns slår jag en signal å hör om ni blir hemma framöver. Puss å kram från Leffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *