Nyrenoverat

Ja, här har det varit tyst som i graven ett tag. Ett bra tag faktiskt, men av fullt förklarliga skäl! Den där Lillan som kom till jorden för 1½ år sedan har hållit oss fullt sysselsatta, det är ändå 10 år sedan vi hade smått sist och jag tror att både jag och maken hade förträngt vilket tempo en liten knodd håller!
Men nu blåser vi liv i bloggen igen! Lite som att komma till sommarstugan första dagen på semestern, öppna dörren som besvärat knarrar en aning efter att ha stått stängd och låst hela vintern…doften som slår emot dig där i dörröppningen är en blandning av instängda, lite unkna toner och underbart välbekanta minnen.
nyrenoverat
Du stiger in, drar bort gardinerna, öppnar fönstren och låter sommaren, ljuset och värmen strömma in medan du dammar av bord och hyllor, skakar sängkläderna och kokar första koppen semester-kaffe.
Men istället för sommarstugan är det bloggen vi öppnat igen, dammat av och inspekterat. Sommarstugan kanske behöver några nya takpannor, lite kärlek från målarpenseln eller nya gardiner, precis som bloggen behövde lite kärlek, omvårdnad och renovering. Och nu är det färdigt! Hoppas att du gillar det!

7 reaktion på “Nyrenoverat

 1. laila hallström

  Nu behöver jag inte premuenera på Hemmets veckotidning nu kan jag läsa bloggen istället.KUL att den är tillbaka

 2. agneta kitti

  Hej! Jag har hittat hit via en gemensam bekant, Katarina Granvik. Hoppas att det inte gör nåt att jag läser den. Tycker du har ett så härligt sätt att skriva om er vardag.
  Allt gott till er,
  Kram
  Aegnes (som jag kallas ibland)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *