Nya bilder!

Nu är bildgalleriet uppdaterat med lite nya ( och några lite mindre nya ) bilder!

På begäran kommer också adressen till Liten Upplaga, som säljer min bok Därifrån och Hit:

www.litenupplaga.se/290

4 reaktion på “Nya bilder!

 1. Smartasmia

  Tjo,
  Tack för en alldeles ypperlig inblick i er vardag med en svårt sjuk lilltjej och en buskille till Anton. Fin hemsida här och bra info. Har själv levt ”nära döden” i 36 år nu i o m min lillebror som fick en mkt grav hjärnskada under förlossningen. Fick just besked om att hans njurar håller på att lägga av och att hans tid ”nu är begränsad” i o m att inget kan göras i form av ev. dialyser eller transplantation p g a för allvarlig hjärnskada. Även hans immunsystem är satt ur balans och en vanlig förkylning innebär nästan alltid ett krampanfall. Hur som. En liten kommentar från en medmänniska här; jag blev jätteimponerad av hur ni dealade med situationen och kände samtidigt igen väldigt mkt. Själv har jag utvecklat en ngt absurd galghumor för att skydda mig mot de värsta perioderna. Och vanlig humor. Det hjälper en hel del:-) Eran lilltjej är jättefin och jag hoppas att ni får många år till med henne omkring er. Ska försöka hinna med att läsa Idas bok. Kul att ni kunde slappna av lite och njuta när ni var i huvudstaden dessutom. Allt sånt är ju guld värt. En bamsekram till hela familjen från Mia, Sthlm.

 2. Annie

  Hej familjen Krogh! jag såger på tv:n i söndags. Det var spännande! Jag är 15 år och jag har också Leighs syndrom fast en annan variant. På fritiden brukar jag läsa låxor och bada och bråka med brorsan. Kram Annie

 3. Caroline

  Hej underbara familj!
  Jag såg er på tv i söndags (hade väntat på reportaget i en vecka då Tilde berättade om er en vecka tidigare:) Det rörde mej så mycket. Vilken fin och kärleksfull familj ni är. Anton blev genast min lilla Idol:) Jag arbetar som assistent på en förskola, åt en handikappad pojke. Han är 5 år nu och har fortfarande ingen diagnos. Sitter i rullstol och vi kommunicerar genom kroppsspråk och tecken. Lilla Tuva hamnade direkt i mitt hjärta när jag såg henne, och jag kommer ett följa er vi er blogg fr.o.m nu. Ni är så starka och levnadsglada! Önskar alla var som ni.
  Kram, Caroline

 4. Carina Persson

  Hej familjen Krogh!

  Jag beställde er bok i söndags och fick den på posten idag. Började läsa och kunde inte sluta. Nu sover barnen och jag ska fortsätta att läsa. Så mycket kärlek. Ni är en underbar och fin familj med så söta barn..

  Kram från Carina Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *