Nej, nej, nej

Inte nu igen… lilla Fjärilen är förkyld igen, dunderförkyld. Det bubblar och rosslar i lilla bröstkorgen, snorar i näsan och rinner från ögonen. Lilla stumpan, som just hade blivit frisk.
Vi har kollat på natt-TV, hela natten. I och för sig var det faktiskt nåt värt att titta på inatt, det hör till ovanligheterna. Hajen III och IV, det är grejer det. Nostalgitripp så det står härliga till.
Hostan, snoret och kräkset höll låda tills natten övergick i morgon, kl 6 slumrade vi till och sov en timma innan nästa slemkräka väckte oss. Jag är fascinerad över hur snabbt jag kan få upp spy-påsen och handduken i händerna från sovande…
Trots den snudd på totala sömnbristen så har Tuva inte sovit under dagen. Vilat, men inte knoppat. Jag var inte fullt lika uthållig utan gick och sov före lunch. Klockan är nu 21 och en utmattad liten Fjäril ligger lugnt och snusar bredvid pappan på soffan, det visslar lite i näsan men än har inte slemmet kommit igång. Jag hoppas hon får sova länge, länge innan det täpper till. Det behöver hon.

3 reaktion på “Nej, nej, nej

 1. elmida.se

  Men lillskruttan…
  Fy så jobbigt både för henne och för er.
  Hoppas förkylningsbaskeluskerna försvinner illa kvickt, och att ni får vara friska i jul.

  Krya-på-kramar!!!

 2. Kristin

  Tack för en mysig em…vi håller tummarna för en låååång natts sömn…=) Puss o kram hela dan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *