Mord i sinnet!

Nä nu dödar jag fanimej hundjävlen! Idefix har ätit sönder min allra nyaste tröja, min nya favorit!
Kom på honom när han låg och tuggade sönder fickan, jag hade lagt tröjan i soffan. Han tittade upp på mig med stora förskräckta ögon när jag kom in i rummet, som ett barn som blivit ertappat med hela armen i kakburken. Huj, vad han skämdes, redan innan jag började gorma och grina.
Min sköna, mjuka, gröna huv-tröja som jag köpte på rean. Tänk om det inte finns några kvar, jag måste ha en ny!! Lyfte upp hundstackarn i nackskinnet och läste lusen av honom, men nu har jag lite dåligt samvete för när jag inspekterade katastrofen såg jag ju varför han tuggat sig igenom fickan… Där låg Frolic-smulor! Jag har haft Frolic i fickan, världens smarrigaste hundgodis. Det fanns ju inget godis kvar, men det kunde ju inte Idde veta, han kände ju bara den goa lukten av smulorna. Klart att han blev sugen! Gud, vad korkad jag är.
Det är ju helt klart förbjudet att tugga på klädesplagg överhuvudtaget, men den här gången var det faktiskt jag själv som inledde honom i frestelse. Däremot kan jag inte förstå vad han var ute efter när han bet sönder Antons nya springskor, Hasses svindyra skinnsandaler, mitt förra par joggingskor, Jonathans skosulor, Mario och Luigi-gubbarna eller kuddarna i soffan. Det sägs att vi kvinnor ska vara svåra att förstå oss på, men i jämförelse med en unghund så är vi ju som öppna böcker!

6 reaktion på “Mord i sinnet!

 1. elmida.se

  Ibland vill man bara strypa byrackorna!!!
  Här har både fleecetröjor och jackor tuggats sönder av precis samma anledning – gooooooodis!
  Men nu har jag slutat ha godis i jackfickorna utan har det i såna däringa ”godispåsar” som man kan fästa på brallorna ist.

  Hoppas du hittar en ny tröja =)
  Kramis!

 2. Leffe

  1973 hade vi en mellanschnauzer och lämnade henne hemma när vi skulle på fest å hon tuggade upp mitt check-häfte
  som hämnd. Det var på den tiden när man fick lönen insatt på postgirot så då var man utan kontanter till efter helgen.
  Men det är ju klart, dé slår inte en helmysig huv-tröja. Hoppas den finns kvar för rea-priset önskar gubben i Gävle.
  P & K till er alla.

 3. Erika

  Hej!
  Hur gick det med besöket av hundtränaren som du skrev om för en tid sen??

  Erika

 4. Ida Krogh Inläggsförfattare

  Jo tack det gick bra. Idefix visade bara upp sin änglalika sida, så tränaren tyckte att det var en himla fin hund vi skaffat oss. Men vi fick massor med matnyttiga tips och idéer om hur vi kan jobba vidare, nyckelordet var Tålamod. Och det är ju det som tryter ibland…

 5. Erika

  Tålamod….visst är det triiist??? Alltid ska man ha tålamod… Jag vill att allt ska gå fort…wroooomm!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *