Lite under isen

Igår for kusin med sambo hem, han skulle vidare som imorse och cykla i Sälen. Låter trevligt. Trevlig, det har inte jag känt mig i helgen. Ett förlåt till mina gäster, jag måste ha varit världens trökigaste värdinna. Det tar liksom lite granna att sitta uppe länge med hostiga små fröknar som sedan vaknar okristligt tidigt för att fortsätta hosta. Jag lovar att vara mycket trevligare nästa gång ni kommer hit!
Igår kulminerade otrevligheterna med att jag fick köra Gustavsbergsbussen. Varför vet jag inte riktigt, kan man kräkas av trötthet? För jag mådde inte värst illa. Lite ont i huvudet, lite yr i bollen. Läste i Irenes blogg att hennes son hade rötmånadsmage, kanske var det just vad jag drog på mig?
Har just, väldigt försiktigt, käkat en macka. Var så grymt hungrig, men man blir ju harig också. Tänk om den inte vill stanna i magen? Snälla, snälla stanna där.
Jag får väl hålla mig lite passiv idag, men jag får sån städlust när solen skiner in genom fönstret.

Vet ni, nu har Tuva fått en ännu större glugg! Jajamensan, tand nummer två har lossnat! Oj oj, vad stolt hon blev. Det här måste ju visas för farbror Doktorn, helst omedelbums!
Just nu sitter lilla damen och retar gallfeber på storebror genom att köra i vägen för TV:n när han tittar på barnprogram. Tänk vad kul det kan vara att retas! Anton blir förstås oxtokig och backar bort henne ifrån rutan, varpå hon skrattar som en tok, vänder och rullar tillbaka. Ah, ljuva syskonkärlek.

Förresten Conny, du undrade om de fyrkantiga traktoräggen! Jag frågade Anton, och han berättade att i de fyrkantiga äggen finns det bondfruar. Dom kläcks mer sällan än bönderna. Så nu vet du!

4 reaktion på “Lite under isen

 1. elmida.se

  Usch vad jobbigt det låter… Hoppas Tuvisen blir bättre i päckelslemhostan snart!
  Håller tummarna för att det är nån tillfällig bussresa du fick ta och att du slipper mer elände nu.
  Ha det gott! Kram!

  PS! Fick du mitt mail om boken?

 2. Irene Ek

  Oh.vad glad jag är att vi har en IDO-stol för då slipper man väl Gustavsbergsbussen, eller hur?
  Dessutom slemhosta, nattvak och några gram oro är perfekt grogrund för ”rötmånadsmage” säger ”semestervikariende” doktorn på Häggliden.
  En god natts sömn, en ”frisk” liten Tuva och vips så är symtomen borta..och Ida är sig själv igen..bra va!!
  Hoppas förresten att lilla Tuva mår bättre och att ni ”ramat” in den förlorade tanden :o)
  kramen från Irene

 3. Anna-Karin och Nicklas

  Tss, du ska inte be om ursäkt, det var bara skoj att träffa er och vi förstår helt och hållet att det tar på krafterna.
  Hoppas ni mår bättre nu!?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *