2 reaktion på “Länk till inslaget

 1. Cecilia von Krusenstierna

  Hej familjen!
  Såg inslaget när det gick på tv och har precis avslutat Idas bok (som jag fick med posten i morse :) ).
  Det finns ju ett gammalt sägen som säger att barn väljer sina föräldrar och jag kan absolut förstå att både Anton och Tuva valde er!!!
  Jag kan inte säga att jag förstår vad ni går igenom, det kan nog ingen som inte varit i samma situation, men jag vet hur det är att älska ett barn… Det räcker för att inse hur fantastisk hela er familj är och vilka otroligt underbara föräldrar ni är.
  Tack för att jag fått ta del av er resa, den gör nog alla som läser den mer ödmjuka inför livet som helhet och får en att stanna till i tillvaron och bara andas in nuet. Som det engelska ordspråket säger:
  Enjoy the small things in life, for one day you might look back ,and relize, that they were the big things…
  En extra stor kram till den lilla lokföraren och en kram till er andra också!
  /Cecilia von Krusenstierna

 2. Tobias Barkskog

  Tack för länken, det gick ju kanonbra det där.

  Ska se om jag hittar någon lucka i december för att åka upp och titta till er men annars så ses vi i januari då hockeyn är inbokad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *