Kalops-kollaps!

Attans…jag som skulle göra en god kalops idag. Tog fram älgkött ur frysen igår. Så skulle jag börja med middagen, var redan ganska hungrig. Öppnade påsen…och hittade…bara slams. Inte en enda användbar köttbit i hela påsen! Jag hade tagit fel påse! Senor och hinnor överallt, segt att skära och hur det hade varit att tugga vill jag inte ens tänka på. Jag blir så ruggigt irriterad när sånt händer, när man planerat en smarrig måltid och så går den i stöpet.

Vi for till Skedvi istället, till pizzerian. Där misslyckas dom aldrig med maten! Nej men allvarligt, har ni aldrig ätit där så är det värt ett besök. Där finns allt från pasta till pizza och à la carte, supergod mat!
Svärföräldrarna följde med, de hade heller inte ätit ännu. Vi åt som om vi aldrig sett mat förut, vilket jag sotar för nu. Magen är så spänd och arg att den hotar att brista. Korkat.

Det har fortsatt snöa hela dagen! Men idag blåste det inte i alla fall, så vi tog en söndagspromenad runt snön. Anton krånglade som vanligt när vi skulle ta oss iväg, gnällde över att det var jobbigt att gå, jobbigt att klä sig. Det slutade så fort vi kom ut, pang tjoff och upp i en snöhög som vips blev en snöfästning med rum och korridorer, till och med ett rum för strids-dräkter om det kommer bovar! Efter promenaden stannade han ute och lekte i den där snöhögen i flera timmar! Dagens höjdpunkt var nog ändå att han fick följa med runt kvarteret på grannens skoter, gissa om min son var lite nöjd just då?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *