Iskyssen

Ja det är vi som är familjen där nåt alltid händer. Nåt oförutsett. Jag tror jag får sluta åka till Hedemora, för de två senaste gångerna jag åkt dit så har F-klassen ringt. Förra veckan när han slog i nacken och idag ringde de igen. Den här gången hade han gett pulkabacken en riktig kyss mitt på en isfläck! Stackars lilla Anton… Han såg så olycklig ut när jag kom hem. Eftersom jag var ända inne i Hedemora så åkte Raie ner och hämtade Anton så han fick komma hem på en gång. Oj oj vilken fläskläpp! Angelina Jolie, släng dig i väggen! Antons läpp är hundra gånger fylligare och plutigare, det ser ut som om han går omkring och plutar till en puss.

Tack och lov så har inte hans permanenta framtänder krupit fram i gluggen ännu, man kan bara ana dem som två vita streck i tandköttet. Om de hade vuxit fram hade de förmodligen fått ta hela smällen, med ett rejält hack i läppen som följd. Idag ska sonen till tandläkaren för en koll, Anton är livrädd. Han är helt övertygad om att tandläkaren kommer vilja dra ut ett par tänder!

Jag fick ta kort på läppen igår, men det var endast för mormors ögon. Jag fick absolut inte lägga ut bilden i bloggen! Bara maila den till mormor, morfar fick absolut inte tjuvkika. Så jag kan tyvärr inte illustrera eländet, trots att jag gärna hade velat. Men om Anton inte vill så respekteras det självklart!

Nu ska Tuva och jag åka in till simningen! Tjipp!

4 reaktion på “Iskyssen

 1. Kristin

  Stackars liten….skicka på honom en kram från gudmor och hälsa att han får komma o fika så mycket han vill – när han vill!!! =)

 2. Helen

  Stackars Anton hoppas att fläskläppen försvinner snart.
  Ge han en kram från mig.

 3. Nilla

  Mmmm, stackars lille Anton! Men det är väl den åldern när det blir det ena efter det andra, han sitter ju inte still så många sekunder i sträck! =)
  Skönt i alla fall att tänderna klarade sig bra!

  En STOR kram till Anton från faster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *