Inte så Golden

Visst är det härligt när våren börjar krypa fram? Solen skiner, snön smälter, fåglarna kvittrar. Som hundägare ser jag en annan sida av våren också. Det blir blött. Och grusigt. Allt grus som under vintern spridits på vägarna för att ge bättre grepp blandas med smältvatten och fäster på hundarna. Jag och Tuva tog med oss Zingo på en långpromenad idag och när vi kom hem igen så var min Golden Retriever inte så värst Golden längre… Han var alldeles svart på benen och magen av grus och smuts, men nöjd och glad över en lång skön promenad i solskenet förstås.

Torsdag idag, bad-dag alltså. En bild säger mer än tusen ord sägs det så istället för att jag med tusen ord ska beskriva dagens simpass, så bjuder jag på den här istället:

5 reaktion på “Inte så Golden

 1. elmida.se

  Vilken härlig bild på Tuva *sötnosen*

  Ja, vårväder = riktigt skitiga hundar….
  Tur vi har vattenslang i garaget så vi kan spola av dem där innan de får komma in *haha*

  Ha en trevlig helg!
  Kram på er!

 2. Jonna

  Åh vilket härligt leende, önskar er en fin och skön helg! Bästa hälsningar Jonna!

 3. Anette

  Vilken underbar tjej ni har! Hon kan smälta vilket hjärta som helst! Önskar er en härlig helg!
  Kram Anette

 4. Annelie Johansson

  Hej. Den bilden säger mer än tusen ord. En glad och lycklig tjej. Jag älskar vatten jag med, det har jag gort sedan jag var liten. När jag badat klart var jag blå om läpparna frös så jag skakade.

 5. Anna

  Åh vilken härlig bild! Den säger som du säger mer än tusen ord :)

  Ha en mysig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *