IKEA!!!

Wow, det känns som om jag hunnit hur mycket som helst idag. Världens längsta dag, fast på ett bra sätt.
Började med fredagsstädningen, undervåningen blev skinande ren (övervåningen fick sig en dust igår) och tvättmaskinen gick varm. På eftermiddagen drog vi till Valbo och införskaffade ditten och datten.
För ett tag sedan när jag städade köksskåpen hittade jag ett presentkort på IKEA som vi fick i julklapp men hade glömt bort. Sånt är alltid trevligt. Älskar presentkort på IKEA. För alltid behöver man något!
Idag blev det nytt porslin (det gamla började sjunga på sista versen), nya bestick, lite fräscha glas, lakan, rullgardiner. Sånt där som annars känns rätt trökigt att inhandla, men lite skojigare när man har ett presentkort. Två proppfulla blåa IKEA-kassar hade vi plockat på oss.
– Det blir 271 kr då. sa kassörskan sedan hon dragit presentkortet.
– Trevligt. svarade jag.

Men jag bommade ju två standardvaror…alltid när jag är på IKEA köper jag en dassborste och två paket värmeljus. Fast idag behövdes ingetdera, eftersom det fanns kvar hemma. Kändes lite tomt att gå därifrån utan den där dassborsten…

Väl hemkomna bjöds vi in till våra härliga grannar på en fredagsöl vilken vi tackade ja till. Till och med hunden hängde med. Nu sitter jag här i soffan och har just sövt Tuva, som somnade på rekordtid efter den här dagens strapatser ( 3 minuter) och bara njuter. Livet är bra gött ibland.

En reaktion på “IKEA!!!

  1. Mårrbrårr

    Jag hittade åxå ett presentkort på IKEA här hemma när jag städade, dock inte med samma belopp som ditt misstänker jag. Mitt räcker nog till den där dassborsten, å kanske en korv. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *