I fädrens spår

Åh huga, det drar ihop sig. Imorgon ska jag visst åka Kortvasan….

Kliva upp klockan jättetidigt, packa med mig allt jag behöver och dra mot Mora. Fast jag behöver inte köra själv, tur det för jag tror inte jag hade kunnat köra längre än ner till ICA så där tidigt på morgonen!
Just nu oroas jag mest för vädret. Det är – 30 här hos mig just nu!!
Väderleksrapporten lovar förvisso varmare väder tills imorgon, men jag vet inte jag. Det har varit så här kallt i flera dagar, så det känns smått otroligt att det plötsligt skulle bli över 20 grader varmare bara till imorgon…

Jag är alltid lite pirrig när jag ska iväg på nått nytt motionslopp, oavsett om det är simning, löpning, cykel eller som idag: skidor.  Man kollar PM:et för den aktuella dagen minst 100 gånger dagen innan det är dags, kollar att man har vad man behöver så många gånger att man till slut riskerar att glömma hälften hemma bara för att man envisas med att packa i och ur väskan så många gånger.
Men 30 km…det fixar väl jag? På ren envishet, om inte annat. För det vore nog höjden av pinsamhet, att behöva bryta loppet. Jag SKA ta mig över mållinjen, om det så blir med armarna kring någon medtävlandes ben (om jag blir så trött att jag inte orkar mer, alltså).

Vet ni då? Ni kan följa mig under Vasaloppet, om ni vill! Via mobilen!
Så här gör du om du vill se hur det går för mig:

Skicka ett sms till 72777, skriv: VASA KV 9410

Det kostar 20 kr och då får man ett sms för varje kontroll jag passerar plus ett sms när jag befinner mig 600 m från mål.

Eller så struntar ni i det och skickar ett sms till HjärtLungfondens insamling istället. =)

Nåväl, önska mig lycka till!

En reaktion på “I fädrens spår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *