Hot ’n spicy!

Whooha, jag sitter och dricker Chai. Det bränner i halsen, å på tungan. Undras just hur det blir när det landar i magen? Tog kanske i aningens aning med kryddorna idag, men jag tänkte att en redigt stark kopp Chai skulle bita på huvudvärken. Huvudet känns som om det ska implodera och sugas in i det lilla svarta hål som blir kvar där mitt huvud en gång satt. Ajaj. Panodil bet inte, Ibumetin bet inte heller. Och inte Diclofenac. Alltså, jag har inte stoppat i mig allt det där på en gång, jag har haft ont i huvudet sen igår. Inget funkar.

Men strunt i det, det är bara ett huvud och jag vet av erfarenhet att det kommer sitta kvar där mellan axlarna imorgon också! Viktigast är att Tuva mår mycket bättre! Igår natt somnade hon i sin egen säng! Hon sov lite på kvällen, sisådär mellan fem och åtta, så hon var inte så sugen på att lägga i sig när Anton skulle krypa till kojs. Men vid ett började hon klippa med ögonen så vi provade lägga henne i sängen, och hon somnade bums! Sen har hon stökat lite under natten förstås, men hon mår mycket mycket bättre! Jag är så glad!

Farfar kom förbi en sväng mitt på dagen och tog hand om Tuva en stund, så att Anton, Hasse och jag kunde ta en långpromenad tillsammans med hundarna. Ljuvligt! Vi var rosiga om kinderna och hade nytt mod i barm när vi kom hem.  Fast med huvudvärken i behåll… Så nu ska jag ta min huvudvärk och krypa in under en kudde tror jag. Chip å hoj!

3 reaktion på “Hot ’n spicy!

 1. Helen.K

  Hej Ida!
  Gud vad jobbigt med din huvudvärk ( stackare). Jag vet inte vad du har försökt med att få bort den ,men jag kan rekomendera att du försöker att gå till en naprapat (kanske du redan har gjort???) Jag vet många som har gått dit och prövat och har VERKLIGEN blivit av med sina migrän. Kan kosta lite men vad är pengar emot att bli av med sin huvudvärk!
  Hoppas att du kryar på dig Ida med din huvudvärk.
  Jag känner er inte men följer er varje dag på eran blogg och ni finns i mitt hjärta ska ni veta ( läser boken)
  Vad bra att Tuva mår bättre skööööönt.
  Kram Helen.K

 2. Gun-Britt Fröbom

  Hej Ida! Tror du inte att det kan vara kaffet som ditt stackars huvud saknar? Mitt arma huvud brukar bli så när det inte får kaffe! Vad skönt att höra att Tuva mår lite bättre! Jag följer er troget på bloggen.Kram från Gun- Britt.

 3. Agneta F

  Hej Ida, skönt att Tuva mår bättre. Du kanske behöver mer sömn så släpper huvudvärken. Hur blev det med blodtrycket?? Jag bara undrar. Här i snöiga o kalla Skinnskatteberg har vi också varit/är förkylda, febriga o andningspåverkade. Men det har varit en skön helg med mycket ledigt.
  God fortsättning till er alla!
  Kramar från Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *