Here we go again

Så var förkylningen ett faktum. Skit också!
Vi anade ugglor i mossen redan igår, Tuva fick feberrosor på kinden och blev röd om öronen men tempen höll sig strax under ”feber” och gick ner efter ett par timmar. Inatt var det en och annan hostattack och nysning och nu på eftermiddagen är förkylningen här. Hosta, nysningar, slem och kräks. Gah!!
Fast hon har ändå haft roligt, både idag och igår. Hon älskar verkligen att vara med Linda! Idag tog vi med Linda till dagis, och på dagens schema stod gymnastik. Tuva deltog efter bästa förmåga och njöt i fulla drag. Hon (och Linda) hängde med på både uppvärmning och lite redskapsgymnastik. De hoppade från en plint ner på en tjock madrass och det killade i Tuvas mage så hon inte visste till sig. Innan de ens hunnit landa ropade hon:
– Mera!!!!

Sen hoppade de som grodor mellan rockringar som låg utlagda på golvet. Eftersom Tuva var lite trött av den antågande förkylningen så hade vi en egen matta utlagd också, att pausa på. Och så kan assistenten behöva pusta ut lite också, tänk dig själv att hoppa och skutta omkring över plintar och rockringar med 20 kilo i famnen!
Nu ska Tuva och jag ta å ägna oss åt en aktivitet anpassad till den lilla gnutta ork som förkylningen tillåter på eftermiddagen: soffan och Playhouse Disney på TV:n!

En reaktion på “Here we go again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *