Hello Kitty-tårta!

Här kommer en bild på tårtan, som utlovat. Ulla har själv gjort tårtan och lagt på det rosa locket, jag bidrog bara med Kitty. Visst ser den smaskig ut?!

2 reaktion på “Hello Kitty-tårta!

  1. Irene

    FANTASTISK..alltså vilka talanger ni har du o Hasse..jag slutar aldrig att förvånas av er..lika duktiga att baka tårta båda två..nu vet jag vem jag skall be om att göra Viktor 20-års tårta..han önskar ju sig en lika bil som jag har..min lilla fina röd/vita Skoda..jag som haft sådana problem med vad han skulle få i present..hihi..kram Irene

  2. Ulla i granngården

    Tack Ida den blev jättepoppis det dröjde en stund innan vi fick skära i den, den var jätte god,
    det var mango passionsmousse + nuttella i mellan. Juni hälsar och Tackar…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *