Hästberg!!!

Oj oj oj, vad kul jag har haft idag och igår må ni tro! Jag har varit med mamma på Hästberg (specialpedagogisk förskola i Falun, mammas anm.) I två dagar har jag alltså varit där och gjort en massa kul saker. Vi är fyra barn där nu när det är Kommunikationsdagar. Först har vi samling med frukost, då sjunger vi godmorgon-sången, det är min favvis. Det är så roligt när fröknarna tecknar samtidigt som dom sjunger. Efter samlingen går alla barn på olika aktiviteter. Vi får jobba i motorikrummet, spela dator, måla, gå på massage, måla och en massa annat skoj!

Och så har alla fått ett litet bildhäfte, med bilder på vad vi ska göra under dagen där vi kan kolla vad som kommer härnäst. Jag gillar min bilderbok, brukar kela med den på väg mellan aktiviteterna.

Roligast är nog motorikrummet…och musiken. Och datorn förstås. Det är såna där trycka-hända-spel, jag trycker på en stor grön knapp och så händer nåt på datorn. Det kan ploppa upp bilder, eller så spelar den musik eller så. Men vet ni vad jag har upptäckt? Det sitter knappar på skärmen också!! Om man trycker på den stora vita, då slocknar alltihop. Poff bara! Jättehäftigt, den trycker jag mycket på. Sen finns det knappar på skärmen där man kan ändra språk i menyn, också jätteskoj för fröknarna är inte så haj på spanska till exempel. Men jag kan göra om hela menyn till spanska!

I målarrummet fick jag göra nåt så skoj igår, jag fick rulla bollar i färg, en i blå och en i röd färg, sen släppte vi ner dom i en låda där det satt ett papper i botten, och så vickade vi lådan så bollarna for runt över pappret. Det blev ursnyggt! Sen målade jag frökens händer med pensel, det blev himla läckert. Vet ni, om man blandar röd och blå färg, då blir det brunt!

Mamma lovar att lägga in lite bilder från Hästberg vad det lider, så ni kan se hur skoj det är där.

Nu säger mamma att Hästberg är stängt när det blir lördag och söndag…men på måndag ska vi dit igen, och jag längtar och längtar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *