God Jul!!!

Nu är de rent officiellt julafton! Klockan är 00.04! God Jul på er alla våra fina, underbara bloggläsare!!
Jag vill tacka för att ni följer oss, det är ni som gör den här bloggen till vad den är. Tack, tack!

Granen står grön och grann i stugan, klapparna fint staplade under den.
Tuva ligger i soffan och kastar slemspyor till höger och vänster. Nu börjar hon lessna rejält på den här infektionen, det kniper så hårt i mitt hjärta när hon gråter i sömnen när ännu en hostattack stör henne i drömmarna. Jädra skithosta, har den ingen barmhärtighet alls? Det är ju jul!

Men hur duven hon än är så vet hon vem som kommer imorgon. Alla. Kanske till och med tomten. Å paket blir det. Sånt har hon koll på, förstår ni.
Julkänsla lider vi ingen brist på, vi har redan fått så fina klappar att jag blir alldeles blödig. I onsdags hade vi julfika med Linda och fick klapp av henne. Ett presentkort på SF ! Så här stod det på kortet:
” Gå på bio. Jag tar barnen.”
Och jag grät som en gris, förstås. Jag vet ingen som bölar så mycket av tacksamhet som jag. Det är pinsamt, för jag gråter inte så där teatraliskt vackert som filmstjärnorna. Nej, jag gråter verkligen som en riktig lipsill. Helena Bergström kan slänga sig i väggen på den punkten (om ni nånsin sett henne gråta på film så vet ni vad jag talar om). Tack, snälla fina Linda. Du är så mycket bättre än bäst!

Ikväll har Bojan med familj varit här med klappar, superfina muggar som Ragnvald gjort. Dom är underbara, tack så hemskt mycket! Av fantastiska Anna Karlströms fick vi ett pepparkakshus. Varje år dyker hon upp här med en av sina härliga kreationer. I år såg det ut så här:

Imorgon blir här jul i huset, med mat och gott sällskap. Den vackraste klappen, den har jag redan fått. Ännu en jul med våra barn, båda våra barn. Ännu en jul med vår vackra Fjäril. Tack känns lite ynkligt…men jag vet inget större ord som passar.

Så, tack.

7 reaktion på “God Jul!!!

 1. Anna Lindquist

  Hoppas ni får en jättehärlig jul med god mat o många klappar.

 2. elmida.se

  Härligt att gå på bio, bara ni två :o)

  Önskar ER en riktigt GOD JUL!!!
  Hoppas lillfisan får hålla sig frisk.

  KRAMAR!

 3. Kristin

  Sådärja…snyftar vi in julafton i ornäs också då…=) Hoppas ni får en toppendag trots kräks o snor…Så ses vi väl igen under jul hoppas jag!! Massor med kramar!! Älskar er allihopa!!

 4. Morbror

  God jul till er allihop. Ni är fantastiska hela bunten. Hoppas vi kan ses runt nyår. :-) Kram från Newbuying

 5. Kristina Svedberg

  En riktigt God Jul är min önskan till er alla, underbara familj!!!

 6. Solveig Lenestad

  God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag dig Ida och hela din underbara familj och stort tack för din fina blogg!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *