Fulgolv och fingolv!

Dags för dagens renoveringsrapport då! Idag har vårt hemska ful-golv av plastmatta bytts mot fantastiskt fin-golv i ek! Det blev helt sanslöst snyggt, och hela rummet kändes så varmt och välkomnande. Tack snälla Raie för att du hjälpte Hasse med golvläggandet. Jag var inte mycket till hjälp på den fronten, jag hade fullt upp med den snuviga Tuvan. Hon mår förresten lite bättre nu, inge kräkor idag. Febern är kvar men ger med sig lite lättare idag, och nu på kvällen lyckas hon faktiskt sova ganska långa stunder i sträck innan hon avbryts av slem, en hostning eller muskelspänningar.
Farfar har varit här och gosat med damen på kvällskvisten, hon såg så förnöjd ut när hon sov i hans famn.

Nu ska jag gå och städa upp lite bygglort i sovrummet, för imorgon fortsätter renoverandet.

Puss å kram hela dan!

2 reaktion på “Fulgolv och fingolv!

  1. Kristin

    WOW!!!! När kommer ni hit o renoverar åt oss då?? Jag menar, vi har ju nästan samma hus och nu kan ju ni det här… Bygga ett rum på övervåningen – det kan ni… bygga en snygg altan…kan ni också….slå ut en vägg o lägga lite nytt golv i hallen är väl inget ni inte kan lära er??? Sen lite nya tapeter i Niclas rum…kanske ett nytt golv…tja..ta lite nya tapeter uppe på en gång då, för dom har ju kattfan Frida klöst sönder… Kommer ni idag eller???? ;) Pussa kidsen från mej!!

  2. Annelie Johansson

    Hej så fint ert sovrumet blir. Vi ska få badrumen renoverade här. Det tar bara fem veckor, fem veckor utan toa den står på gården tre våningar ner. Tur är att jag har mina föräldrar som jag kan vara hos. Det kommer nog bli fint när det är klart, men nu låter det inget vidare. Min sambo van det blir inget badkar utan duch.

    Hälsningar från Annelie i Kalmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *