Friskus värre!

Idag har det varit en riktig friskusdag för nästan hela familjen! Tuva började dagen med gymnastik på förskolan. Teddy och Humlan fick vara med och lilla Fjärilen jobbade för fullt. Under eftermiddagen har hon mest sett ut som en slapp disktrasa, med ögonen på trekvart och rosiga kinder. Jag var tvungen att kolla flera gånger om hon höll på att få feber, men icke. Bara trött.
På kvällskvisten var det mammans och pappans tur. Pappan for iväg på badminton medan mamman drog iväg på lite Kick ’n Box. Eller Box ’n kick, eller vad det nu heter. Jobbigt som tusan, men så himla kul!
Man tränar i par, men jag fick inte med mig någon träningskompis (nån som vill med nästa vecka?) så jag fick sparra med instruktören. Hon peppade på som sjutton så jag gav i vanlig ordning mer än vad jag egentligen hade…det kommer jag nog få betala för imorgon…och på fredag…och på lördag…

Det var bara Anton som vilade idag, med all rätt. Han hade ju gymnastik i skolan igår och har ridning imorgon. Han var hemma med Linda och Tuva på kvällskvisten och höll ställningarna. De tre arbetade fram en plan för kommande onsdagskvällar, som innefattar TV, chips och läsk. Lill-lördag, helt enkelt. Fast bara lite chips och lite läsk. Gissa om Anton är nöjd med planerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *