Från koja till slott!

Arizona har bytt upp sig. Eller ja, vi böt upp åt henne. Vi bytte hennes (förvisso fullt godkända) plastbalja:

…till ett riktigt hamsterslott med mycket utrymme, hängande bo i taket, stort rymligt hjul att springa i, tjusig matskål i rostfritt stål och så en vattenflaska samt en skojig tunnel att krypa i! Spana in detta:

Arizona är en lycklig liten hamster! Hon började genast klättra omkring på gallret och undersöka varenda vrå igår när vi satte in henne. Idag har hon gjort vissa modifieringar. Det där boet som hängde i taket var tydligen inte lika poppis som hennes förra lilla koja, så hon har släpat ut all ludd (som hon bäddar med) och tryckt ihop det i ett hörn i spånet. Vi ställde ner boet i spånet, men hon föredrar sitt egenhändigt bäddade lilla hörn.

Här en bild på en lycklig liten Tuva också, i sin älskade Teddy. Idag insåg hon sin begränsning efter en lååång stund och bad att få vila lite. Men hon gillar verkligen det där ståskalet och allt bus man kommer åt att göra om man står i det!

3 reaktion på “Från koja till slott!

 1. Lillemor

  Tjusig bur det där….kan tänka mig Anton är helnöjd. Och hälsa lilla fjärilen att hon är skitsnygg med alla gluggarna i munne….härligt med barn som har såna…

 2. Annelie

  Fin bur Arizona fått. Vilka fantastiska hjälpmedel det finns. Det kan inte vara kul att bara sitta och ligga. Nu kan Tuva stå upp som ni andra i familjen. Ståskal har jag sett men inte med hjul. Hon är en så söt liten tandlös gumma.

  kramar från Annelie

 3. Mårrbrårr

  Vilken svit Arizona fått, från förortsradhus till takvåning i innerstan!! Ska bli skoj att få språka lite med den lilla hårbollen snart :-)
  Det är bra Tuva att du tränar på i skalet, snart kommer jag upp å då kan vi springa (hand-)ikapp, fast du får lova att vi springer vänstervarv, mitt högerben är ju 10 cm längre än det vänstra för tillfället så det drar gärna åt det hållet.

  Kram från morbror, saknar er massor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *