Frågan bordläggs…

Det här med snuset alltså, det bordläggs tills den här förkylningen är över.
Tuva är riktigt duven, svullen i ansiktet, trött och gnällig, lite feber, massor med snor, ögonen är alldeles rödsprängda och rinniga. Igår kväll, vid elva tror jag, kom första flygspyan för den här förkylningen. Hon hade svalt alldeles för mycket slem (eftersom hon inte hostar och harklar som vi gör). Blääärg över hela golvet (jag hann undan från både soffan och bordet). Mäkta imponerad av min kräsmagade man som resolut och utan tvekan torkade upp eländet medan jag tvagade Tuva och mig själv! Du är bäst, älskling!.

När vi torkat och tvättat och fått läget under kontroll igen tog vi de sista prillorna i dosan. Det kändes lite tufft, eftersom vi vet att dunderfökylningar=vakna nätter. Abstinens är liksom svårt nog, som det är, utan att ha en dundersjuk dotter och vakna nätter med i beräkningarna. Så igår kom Tobbe Viklund, vår räddande ängel, upp med lite snus vid midnatt. Du räddade oss, ska du veta. Vi har haft en tuff natt! Jag gick och lade mig vid två-tiden, då tog Hasse över. Klockan 06.00 gick jag upp och löste av honom så att han också fick några timmars sömn. Sen får vi lösa av varandra under dagen.
Lite trist att det är så jäkla kallt ute, annars är det skönt att ladda batterierna med en lång promenad. Men i -20 grader…vet inte om det inbjuder till så långa promenader…

Nu måste jag gå och tvätta lite nerkräkta kläder, tjipp å hoj vet ja!

3 reaktion på “Frågan bordläggs…

 1. karoline

  Fy, vad du gör det bra Ida, och även din man.
  skickar massa hälsa till er!!
  kram

 2. Viklund

  Ni såg rätt slitna ut bägge två när jag var upp med snuset :-). Så ni gör ett jäkla bra jobb som orkar att vara uppe hela nätterna med avbyten bara för att orka.
  Men är det nått vi kan göra så hör av er bara.
  Kram från oss.

 3. Kajsa

  Man orkar nog mer än man tror då ens barn är sjuka MEN då ska man absolut inte vara mitt i ett slutasnusastim… Och ni är otroligt starka och viktiga människor. Önskar att jag åxå kunde göra ngt för er. Som det är nu så får jag nöja mej med att skica er kramar och verkligen önska att er lilla Prinsessa friskar på sej./Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *