Familjen Krogh presenterar stolt…

…fröken Lovisa Kristina Johanna!!!

 Lovisa

Japp, där har ni henne! ”Gullefjun”. En liten tösabit, tänka sig va?
Nu har både hon och jag satt fart med tillväxten, så nu går det inte att ta miste på att det bor någon därinne i min mage. Mysigt!
Jag är nu inne i graviditetsvecka 22 och har tagit mig förbi den första trimestern med trötthet, illamående och ruskiga humörssvängningar. Nu är jag bara trött, haha.
Lovisa sparkar så det både syns och känns nu, men än så länge är det bara Hasse och Anton som fått bevittna Lovisas träningspass. Kommer någon annan och lägger dit handen ligger hon blickstilla och vägrar så mycket som vicka på en tå. I och för sig kan det bero på att hennes mest intensiva träningstider infaller efter klockan 21 på kvällen och då brukar det inte vara hävligt mycket folk här hemma.

Just nu sitter jag vid frukostbordet och laddar för att städa ut julen. Tror det kommer behövas ett par, tre koppar kaffe till innan jag är redo för det. Minst. Men solen skiner mot en blå himmel och gör sitt bästa för att motivera mig att sätta igång så det ska nog gå vägen!

7 reaktion på “Familjen Krogh presenterar stolt…

 1. Irene skriver

  vackra namn på ett efterlängtat flickebarn och bara så underbart så det nästan gör ont !!
  kramar till er fina familjen Krogh från flocken på Häggliden

 2. Solveig

  Så roligt att se fram emot för er, tänk vilken vår och sommar det blir. Här har vi fått den 6:e tösabiten till familjen, 2 dagar nu, endast tjejer i barnbarns skaran:)

 3. Solveig

  Tänk vilken vår och sommar det blir. Här har vi fått den 6:e tösabiten till familjen, 2 dagar nu, endast tjejer i barnbarns skaran:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *