En smak av sommar

Mmm, det har jag bjudit på idag. En smak av sommaren i form av vaniljcupcakes, fyllda med en klick vaniljkräm och pyntade med jordgubbsgrädde. Och sockerpärlor, men de syns nästan inte på bilden. Mums!
Vi har ju precis firat svärfar så jag kände att vi var ganska mätta på mastiga tårtor och sockersöta bakverk. Idag blev det ”enkelt är bäst”, som en sommartårta i portionsbitar. Gjorde ”små” cupcakes (alltså i vanliga muffinsformar istället för de där stora, amerikanska muffinsformarna) så att man med gott samvete kunde klämma i sig två.


Jag har nämligen haft för-födelsedag idag! Egentligen fyller jag år på fredag, men har blivit lite smygfirad både igår och idag. Igår tog svärmor ut mig på en shoppingrunda som födelsedagspresent, och köpte mig två vackra klänningar och ett par tjusiga sandaler. Å så fick jag ett par prima gummistövlar av svärfar (redan använda, här har varit busväder på besök). Idag bjöd jag på lite för-födelsedagsfika med cupcakes och fick presenter av Nilla & Raie (tack för de sjuuukt fina örhängena) och av moster Mona (tack för vinsten, det blir början på min andra miljon. Eftersom den första tycks ha gått i stöpet, menar jag).

Tack, tack TACK allihop för en underbar dag.
För det är den bästa presenten av dem alla, varje ny dag…

2 reaktion på “En smak av sommar

  1. m i l l a h . s e

    Ååååå, man kan ju inte gå in här längre utan att frestas av en massa fina bakverk!

    Hoppas det gick bra med firrarna, ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *