Det tar sig ju!

Det här med skidåkningen tar sig ju riktigt bra!
Goa Marit visade mig ett spår lite mer anpassat för min kunskapsnivå och då gick det ju alldeles galant att åka skidor! Vi har faktiskt tagit en tur i nämnda spår idag och planerar ännu en tur imorgon. Det är ju hur kul som helst!
Och nu behöver jag visst träna lite också, för på något vis har jag lyckats anmäla mig till KortVasan den 25:e februari… Jamen, vaddå?! Man lever bara en gång, lika bra att göra det bästa av det!
Distansen är bara 30 km, det borde jag klara. Idag åkte vi runt milen och jag var inte alls trött efteråt, bara upprymd och glad. Låt säga att jag kanske blir trött efter 20 km då, i så fall får jag väl ta den där glädjen och upprymdheten och åka de sista 10 på ren glädje och jävlaranamma. No problemo.

Men jag har gjort nåt ännu större än att anmäla mig till KortVasan, faktiskt. Jag har slutat snusa!
Tjoho!! Det har varit mycket snack och liten verkstad om detta, men jag fick ju det perfekta tillfället att lyckas nu! Var borta på kurs måndag-tisdag, borta från alla vardagsrutiner. Perfekt. Jag tog inte med mig nåt snus, och kunde inte skaffa något på plats heller. Kanon!
Kursdagarna var ganska förvirrande, av abstinensen. Det är läskigt vad den kan göra med kroppen, och ännu läskigare att tänka på vad snuset gjort med mig!  Jag var yr, trött, förvirrad och hade svårt att koncentrera mig hela måndagen och hela tisdagen. Sov jättedåligt, vaknade var tredje minut. Näe, jag överdriver inte, det är sant.

Men jag är SÅ STOLT över mig själv! Jag bestämde att det fick vara nog, och bara slutade! Så att anmäla mig till KortVasan var lite av en belöning också! Anmälningsavgiften har jag sparat in om 6 dagar genom att inte snusa längre!

Så har ni inget för er den 25:e februari kan ni ju komma och heja på mig i Vasaloppsspåret!
Hejja hejja hejja!!

En reaktion på “Det tar sig ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *