Bok på gång!!

Måste bara göra ett litet inlägg om min stundande bok! Den är nu insänd till förlaget och under bearbetning, så leta fram joggingskorna, lägg fram penning-pungen och förbered er för att rusa ut och köpa den så fort den lämnat pressarna! Datum för exakt boksläpp kommer senare. Oh, va spännande!!

Och vet ni, om man trycker en bok i mer än 30 exemplar, så måste förlaget sända ett pliktexemplar till Kungliga Biblioteket i Stockholm och till Lunds universitetsbibliotek, där verken lagras för alltid. Ha ha! Min bok kommer finnas kvar forever and ever för kommande generationer. Hur häftigt är inte det då?!

6 reaktion på “Bok på gång!!

 1. mamma

  Häftigt!
  Jag väntar spänt.Sprider på jobbet och ska sedan prata med biblioteket om dom köper in något ex.Längtar efter er så det gör ont. Kramar och pussar vi hörs i
  kväll

 2. Mårrbrårr

  Jag tänker köpa en hel skrälldus me böcker, å snabba skor har jag åxå så jag kommer att stå först i kön. Kram på dig syster, du är bäst!!!

 3. Johanna

  Hej!

  Har följt er på sidan efter att Anna-Karin berättade om er. Känns roligt att det går bra för er. Är nyfiken på boken och den kommer garanterat hamna i min bokhylla! Ta han om varandra!
  /Johanna (Anna-Karins syrra)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *