Badsäsongen är inledd!

Japp, badsäsongen är härmed formellt inledd i familjen Krogh! Vädret såg inte så inbjudande ut, men vattnet bjöd på sköna 20 grader (vilket i och för sig är minst 3 grader för kallt för min smak) och grabbarna kunde inte låta bli!
Tuva och jag var hemma, men när Tuva såg mms:et från Hasse där Anton guppade i vattnet blev hon sotis. Jag kunde inte gärna erbjuda henne ett dopp i sjön, dels för att vi var kvar hemma men även för den där nedrans hostan. Den skulle förmodligen inte förbättras av ett kvällsdopp. Men ett dopp i badkaret gick precis lika bra!

2 reaktion på “Badsäsongen är inledd!

  1. Annelie

    oj vad härligt det ser ut. Här i Kalmar kan jag inte tänka mig att det är 20 grader. Jag får nog vänta ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *