Anton 10 år!!

Jag vet, länge sen sist. Men vi lever och har hälsan. Det har bara varit lite snålt med tid, ork och inspiration. Förkylning. Magsjuka. Behöver jag säga mer? Nä.

Men IDAG är ingen vanlig dag, för idag är det Antons födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!
Tänk va, han är ju snart stora karln! Och jag är för evigt 25, haha. Firandet idag har varit lugnt; sång, paket och önskefrukost idag (varm o’boy med marshmallows och en marmeladmacka till det, samma önskefrukost varje år), lite tårta på eftermiddagen, önskemiddag (tacos!), lite mera tårtfika på kvällen, massor med pussar och kramar och grattis.
Hasses faster och henne make kom förbi med en liten blomma, av den sort som alla 10-åringar uppskattar, en godis-kaktus (ni vet, man stoppar en halv gurka i en kruka, sticker den full i tandpetare och sätter godis på varje ”tagg”).

Dagens tårta var jag oskyldig till, den fick sonen levererad till dörren. Från Stockholm. Av Tilde de Paula! Fina, goa, underbara, varma Tilde! Tack för en jättehärlig eftermiddag! Gissa om Anton var nöjd?
Hon var här och gjorde ett litet återbesök, kika på nyhetsmorgon söndag nu i helgen vet ja!

13 reaktion på “Anton 10 år!!

 1. Anneli

  Då måste vi se på tv på söndag..Mums med tårta..

 2. Solveig

  Grattis till stora grabben, alla blev glada när Tilde kom och hälsade på, jag skall titta på nyhetsmorgon.
  Kram!

 3. Johanna

  Sitter precis och ser det underbara inslaget om er starka familj på
  Nyhetsmorgon. Det gav en ett nytt perspektiv på sin egna vardag och berör! Hittade er blogg och att få ta del av er historia gör att man på ett underligt vis får livsenergi mitt i ett hemskt öde. Önskar er all välgång på resan!

 4. Elin Hagbert

  Har aldrig förr lyssnat till en kvinna så klok, fin och kärleksfull som du.

 5. Johanna hellström

  Hej!
  Såg inslaget nyss på Nyhetsmorgon.
  Du är verkligen en inspiration för andra föräldrar. Få höra dina ord om hur du tar de så positivt är så himla inpluggande för mig. Dina barn är helt underbara speciellt Tuva. En sån underbar solståle :-)
  Jag jobbar själv som habiliteringsassistent för barn och ungdomar i Göteborg och det bästa med det jobbet är hur glada och positiva alla barnen är och hur mycket dem lär mig.
  Har två pojkar på snart 6 och 5 år dör den äldsta har en syn och hörselskada och den minsta har nyligen fått diagnosen ADHD och ska utreda för autism.
  Jag blir så otroligt glad och känner mig så stark när jag läser allt du skriver.
  Finns det något som man kan göra för er om ni skulle komma på en vistelse i Göteborg?
  Tack för en inspirerande sida där jag kan läsa om eran underbara Tuva!

 6. Lena Leandersson

  Åh!!

  Måste bara skicka en hälsning till er. Sitter och titta på nyhetsmorgon. Blev helt tagen av er. Vilken energi !! Vilken underbar familj och utstrålning ni har, det smittade verkligen!!

  Önskar er en härlig resa och sommaren som snart är här..

  Kramar från en som kommer att fortsätta följa er blogg.

  Lena Leandersson

 7. Kristina Svedberg

  Har följt er blogg sedan förra gången ni var i TV 4 nyhetsmorgon. Så underbart härligt att få se er igen ”live”. Den positiva livssyn ni har är inspirerande för vem som helst!! Skickar en stor styrkekram! /Kristina

 8. Yvonne Schultz

  Hej!

  Jag såg er nyss på Nyhetsmorgon och blev väldigt tagen. Det var så fint, men tillika ledsamt. Jag vill bara önska er en fin sommar och en lyckosam resa utomlands.

  Allt gott till er.

  Vänliga hälsningar,
  Yvonne Schultz

 9. Soili

  Hej.

  Vilket härligt reportage.Blev varm om hjärtat.Hela familjen utstrålar livsglädje.Det är så enormt nyttigt att se positivt på tillvaron även om allt runtomkring är jobbigt.Kommer garanterat att följa er blogg.
  Jättegrattis till födelsedagsbarnet.Det är STORT att bli 10 år.
  Styrkekramar till er alla.♥♥♥

 10. Karoline

  Sett inslaget och tårarna sprutar! Just för att ni är så fina och fantastiska. Jag har ju följt er sen förra gången ni var med och ni finns med mig i tankarna ofta. Och du Ida, lär en annan att ta vara på nuet!
  Står fast vid att dem som har dig och din familj i sin närhet är lyckligt lottade:)

  Kramar från Falun!

 11. Lunkan

  Hej!

  Har suttit och tittat på det fantastiskt fina reportaget om er familj och blev väldigt berörd eftersom vi lever i en liknande situation, men min dotter är lite äldre än er. Det var så skönt att höra dig Ida säga det där om att bryta ihop, känner igen mig så tydligt.
  Min dotter fick sin diagnos när hon var i ungefär samma ålder som Tuva är nu och sedan har sjukdomen gått i skov, men hela tiden har hon varit en solstråle i vårat liv och fortfarande fast hon har slutat att prata sedan en tid tillbaka så skiner hon som en sol emellanåt.

  Saknar någon med liknande sjukdom i närheten så hädanefter kommer jag att följa er blogg

  Ha en skön semester och sommar

  /Styrkekramar

 12. Jeanette

  Hej!

  Såg er på nyhetsmorgon idag. Måste bara säga att ni är såå fina och helt fantastiska. Ni är så kärleksfulla och har helt rätt inställning till livet. Njut av varenda sekund, lev i nuet och var inte rädd för att bryta ihop!
  Många kramar till hela familjen! Jeanette & Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *