Äntligen!

Äntligen har vi kunnat vara ute! Tuva har ju knappt sett utsidan av huset på sistone, hennes hosta och alla köldgrader vägrade att fungera ihop. Men idag landade temperaturen på runt -10, så då passade vi på!
Tuvisen och mamsen har hunnit ut på hela två pulkaturer, varav en i skogen! Visst kan vintern vara lite dryg, med köldknäppar och en massa kläder som ska bylsas på men det är enda årstiden Tuva kan komma ut på skogspromenad. Hennes nya pulka passar perfekt i skoterspår, så just nu älskar jag alla skoteråkare som nött på Dalkarlsvägen så där är ett hårt fint spår! Tuvas ögon var stora som tefat när vi kom ut bland alla vita, vackra träd.
Sen ville hon ha lite mera fart, och då får vi åka på gatan. Där är packad snö, halt som tusan att köra bil eller gå på men åka pulka går ju alldeles finemang! Vi for som kanonkulor ner för Trollbo-backen!

Anton och Hasse har varit en sväng till Bojan och hälsat på hästarna. Det var minsann en stor, liten kille som tyckte det var ganska mysigt. Jag tror de här bilderna kan tala för sig själva….

En reaktion på “Äntligen!

  1. Kristin

    Härliga bilder!!! Och idag är det bara -4,8 här…man tror knappt det är sant…Undrar om vår gosse orkar med en tur i sin pulka idag…Han är forfarande så hängig och inatt har han varit mer eller mindre klarvaken hela tiden… Men lite frisk luft får det nog bli ändå!!! Många kramar och hoppas ni hittar hit snart…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *