Alla Hjärtans Dag!

Jamen huj så hjärtligt den här dagen började då. Vakade med Tuva som hade ont i magen och besvärlig hosta. Klockan 07.30 väcks jag av sonen som vrålar:
– Idefix spyr i sängen!!

Gah, upp och sanera. Hundarna ville ut så jag släppte ut dem på baksidan, varpå de bägge sprang raka vägen till staketet och hoppade över det! Arg som ett bi iklädd pyjamas stövlade jag ut och lyfte in dem igen. Byrackor! Nätt och jämt hann jag över tröskeln innan Idde spydde igen. Och igen. Och igen. Små bitar av en söndertuggade pipleksak kom upp. Sen började det bli lite blodiga kräkor. Fan också.
När Tuvas mat gått klart satte jag henne i Humlan för att sanera ännu en kräka på golvet, varpå dottern passar på att kräkas i rullstolen. GAAAAH!!!!

Sanera, sanera, sanera och ringa veterinären.
– Är det blodiga kräkor? Du måste till djursjukhuset, omedelbart. Vänta inte, åk nu!

Jamen perfekt då. Köksbordet hade jag dukar för att väcka min händige snickare lite ljuvt på Alla Hjärtans Dag, en bricka med smörgåsar och proviva, levande ljus och en ask gelehjärtan.
– Älskling, vakna. Trevlig Alla Hjärtans, du måste köra Idde till sjukhuset….

Mmm, det har börjat bra det här. Sovrummet är inte riktigt klart, taklisterna ska upp bara. Men med tanke på hur dagen började vete tusan om vi ska ge oss på några snickerier idag….

3 reaktion på “Alla Hjärtans Dag!

 1. Faster Nilla

  Vilken trevlig start ni fick på alla hjärtans…

  Flåt…

  Faster lovar härmed att aaaaldrig mer köpa nåt till vovvarna!

  Men, tur ändå att det gick bra med Idde, och så hoppas jag att ni hade en skön avslutning på allahjärtans med Anton på bion!

 2. faster B

  OJ OJ OJ, vilken cirkus! Att döma av Nillas kommentar gick det tydligen bra, men det var ju inte en så´n dag ni behövde just idag… Ingen annan dag heller för den delen.
  Kram på er!
  FasterB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *