Utflykt!

Det var tänkt att Tuva och Linda skulle åka själva och bada idag. Jag skulle åka med in till Hedemora och lämna blod under tiden. Men se, det blir inte alltid som man tänkt sig. Tuva har hostat halva natten, så nåt bad var det inte tu tal om idag. Själv vaknade jag med huvudvärk, så det bidde inge blodgivning för min del.
Men det blev en himla bra dag ändå! Tuva och Linda tog det lite lugnt på förmiddagen, kollade på TV (Tuvas begäran) och myste i soffan. Jag passade på att ta en lååång promenad med hundarna (Hasse fick inte följa med, han fick vara hemma och sätta fönsterbleck) och sen en joggingtur. När jag kom hem igen var Tuva alldeles till sig i galoscherna, för hon och Linda hade bestämt sig för att göra en utflykt! De packade in sig i bilen och for hem till Linda. Där finns en massa djur, och det älskar Tuva! De hälsade på hästarna, kelade med fåren, sa hej till grisen och promenerade med Lindas hund, Elly. Tuva var helnöjd! De förevigade utflykten, ni får ett smakprov här, fler bilder finns i galleriet.

gos

Under tiden for Hasse och jag in till veterinären med våra intet ont anande hundar. Det var dags för vaccination! Bägge två tyckte att det var väldigt trevligt, veterinären kelade med dem och gav dem godis. Att hon däremellan stack dem i nacken var det ingen av dem som märkte nåt av!
Hundarnas höjdpunkt för dagen var nog ändå när Tuva och Linda kom hem igen, för med i bilen var också Elly! Zingo har gått och uppvaktat Linda ända sen hon började eftersom hon luktar Elly, och idag fick han äntligen träffa föremålet för den underbara doften! Han visste inte vart han skulle ta vägen! Zingo och Idefix fick hälsa, en åt gången, och busa med henne på baksidan. Zingo hoppade, sjöng och fjompade sig för damen medan Idefix hellre ville leka och busa än att uppvakta henne. Jag kan tänkta mig att de somnar ovaggade ikväll, alla tre!

Näe, nu börjar det bli dags för en Panodil eller två. Jag har druckit tre stooora koppar kaffe, en kopp the och så har jag varit ute och joggat. Vätskebristen är ett faktum! Gud, vad korkad jag är….

En reaktion på “Utflykt!

  1. Annelie Johansson

    Hej Ida. Jag blir så gald att Tuva och Linda fungerar så bra tillsamans. Du och Hasse får en välbehövlig av lastning.
    Tuva får göra saker på egen hand utan föräldrar. Jag menar som Anton fått göra förskola och skola, sen hämtas senare när skolan är slut. Nu kan Tuva berätta för mamma och pappa vad hon varit med om som idag hemma hos Linda.

    Kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *