Sportlov!!

Anton, han är inte den som är den inte. Om mamma och pappa inte pallar med att sporta på sportlovet så får man hitta nån annan som gör det. Igår under hundpromenaden med Bojan och Vevve så hade väl Vevve sagt nåt om att han och Anton kanske skulle ta och åka lite skidor nån dag på sportlovet. Imorse när Anton vaknade ansåg han att det var ”nån” dag, alltså skulle det åkas skidor! Han ringde upp Vevve och gjorde upp planerna, Vevve hade inte annat att välja på än att hänga med.
– Hej, det är Anton. Vi skulle ju åka skidor, när kommer du?

Efter några ”hmm”, ”ja” och ”nej” vände sig sonen soligt mot mig.
– Han kommer på direkten, vi vill ha varm o’boy och mackor med oss, tack!

Det for strax före elva och kom hem igen lagom tills Bollibompa började! De hade grävt snögrottor, käkat matsäck och åkt skidor. Anton hade EN torr fläck på sina ytterkläder, strax ovanför vänster knä. Ett tydligt bevis på att dagen spenderats fullt aktiv i snön! Jag skulle tro att det är tre herrar som sover ruskigt gott inatt. Ja, tre. Zingo var med också! Han stupade tre steg innanför dörren och har inte rört sig mer än absolut nödvändigt på hela kvällen. Tack, underbara Vevve för att du tog med pojkarna med på äventyr idag!

En reaktion på “Sportlov!!

  1. Annelie

    Anton är en klok kille. Kan inte mamma och pappa får man fråga någon annan. Min syster Marie tog skidor och brossans hund Rasmus en livlig labbe. Det var så mycket sn så han sjönk flera gånger och blev hängande på magen.
    Efter denna tur sov han gott hela natten. Brossan Nicklas undrade vad som hänt med honom så lungn har han aldrig varit sa han.

    Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *