Sol och bad

Anton och Hasse for ut med Antons kompis J och hans pappa igår, de for lite fyrhjuling och badade. Tuva och jag koncentrerade oss hårt på att göra minsta möjliga i värmen. Slappade, badade, slappade igen, badade lite mera. En äkta sommarlovsdag!

På kvällskvisten tog vi hundarna med oss för ett kvällsdopp. Zingo är en tvättäkta vattenhund, han rusade rakt ut i vattnet utan fruktan, till Idefix stora fasa. Idde är inte helt bekväm med det här att bada, han tycker det är rätt läskigt så han stod på bryggan och skällde ut Zingo för att han badade! Bara bada tassarna är mera Idefix melodi.
Jag är väl också en liten badkruka, men det var 23 grader i vattnet och då kan jag gå i.

Har du någonsin varit med om att uppleva ett ögonblicks känsla av att tiden står fullkomligt stilla, ett sånt där ögonblick som man önskar kunde vara i en evighet? Det gjorde jag igår! Alla intryck blev så starka att jag blev överväldigad. Det varma vattnet mot huden, solen som speglade sig i vattenytan, Tuvas hår som killade mig i ansiktet, hennes underbara skratt, ljudet av Hasse och Anton som plaskade bakom mig, den varma kvällsbrisen. Det var så…vackert. En stor tår smög sig nedför kinden och landade i vattnet. Där, i just det ögonblicket, ville jag stanna.

2 reaktion på “Sol och bad

  1. karoline

    …och där kom mina tårar oxå av det du skrev…
    Önskar dig många många sådana stunder!
    kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *